DR.SCHNELL

 

DR.SCHNELL is een Duitse producent van professionele reinigingsmiddelen, hygiëneproducten, desinfectantia en huidverzorgingsproducten. Door heel Europa levert DR.SCHNELL ecologische schoonmaakmiddelen van Duitse kwaliteit. Continue ontwikkeling en innovatie is de kern van dit familiebedrijf. DR.SCHNELL levert vandaag de producten voor de markt van morgen.

Duurzaamheid en milieu

Geen woorden maar daden

Al sinds 1978 is DR.SCHNELL bezig met innoveren om het assortiment zo duurzaam mogelijk te maken. Maar niet alleen producten, maar ook inkoop, distributie en de gehele bedrijfsvoering worden continu verduurzaamt, wat ze aantonen met hun ISO 14001 certificering.

Als deelnemer van EMAS (Eco Management and Audit Scheme) en lid van A.I.S.E. (Charter voor Duurzame Reiniging) zet DR.SCHNELL zich in voor duurzame en milieuvriendelijke schoonmaak. Daarnaast zijn ze in bezit van het EcoVadis GOLD-label. Het internationaal erkende EcoVadis is een duurzaamheidsplatform voor duurzaamheid en sociale bedrijfsvoering.

DR.SCHNELL levert een range producten met het Europese Ecolabel, Cradle-to-Cradle Gold en het Nordic Swan-label. Met hun nieuwste product ECOLUTION heeft DR.SCHNELL een nieuwe norm gezet voor duurzame reiniging en schoonmaak. Lees meer over ECOLUTION en hoe jouw bedrijf duurzaam kan schoonmaken.

Wij bieden een ruim assortiment aan DR.SCHNELL producten voor elke toepassing. Kijk op onze webshop voor een volledig overzicht.

Service

Niet alleen levert DR.SCHNELL professionele schoonmaakproducten, ook adviseren en ondersteunen ze samen met Groveko klanten bij complexe schoonmaakvraagstukken. Trainingen, online ondersteuning en 24-uurs bereikbaarheid van PIB’s en VIB’s zeggen veel over de kwaliteit én service die DR.SCHNELL levert.