Dr. Schnell

Dr. Schnell logo Kleur

Dr. Schnell is een Duitse producent van professionele reinigingsmiddelen, hygiëneproducten, desinfectantia en huidverzorgingsproducten. Door heel Europa levert Dr. Schnell ecologische schoonmaakmiddelen van Duitse kwaliteit. Continue ontwikkeling en innovatie is de kern van dit familiebedrijf. Het doel van Dr. Schnell is om vandaag al producten te leveren voor de markt van morgen.

Duurzaamheid

Al sinds 1978 is Dr. Schnell bezig met innoveren om het assortiment zo duurzaam mogelijk te maken. Niet alleen bij de producten zelf, maar ook bij inkoop, distributie en de gehele bedrijfsvoering staan duurzaamheid en milieu centraal. Met de ISO 14001 certificering tonen ze dit ook aan.

Service

Niet alleen levert Dr. Schnell professionele schoonmaakproducten, ook adviseren en ondersteunen ze samen met Groveko klanten bij complexe schoonmaakvraagstukken. Daarnaast geven ze trainingen, online ondersteuning en 24-uurs bereikbaarheid van PIB’s en VIB’s. Dr. Schnell levert kwaliteit én service. 

Wij bieden een ruim assortiment aan Dr. Schnell producten voor elke toepassing. Kijk op onze webshop voor een volledig overzicht