Dirks klimmaterialen

 

Werk je op hoogte? Dan weet je dat de gevolgen groot zijn als er iets mis gaat. Veiligheid is daarom essentieel. Dirks klimmaterialen biedt die veiligheid met aluminium ladders, aluminium trappen en andere klimmaterialen van zeer hoge kwaliteit. Het geanodiseerde en gecoate aluminium is licht, zeer sterk en heeft minder onderhoud nodig. Zo kun jij eenvoudig jouw werk doen.

Klimmaterialen assortiment

Het assortiment van Dirks klimmaterialen bij Groveko bestaat uit:

  • Schilders- en glazenwassersladders
  • Punt ladders
  • Brandweerladders
  • Trappen
  • Accessoires
Bekijk producten van Dirk's klimmaterialen op onze webshop

Keurmerken & veiligheidseisen

Al ruim 40 jaar levert Dirks klimmaterialen producten die voldoen aan de strenge eisen en wetgeving op het gebied van professionele ladders, professionele trappen en professioneel klimmateriaal. Het assortiment van Dirks klimmaterialen voor werken op hoogte voldoet aan de volgende eisen: Warenwetbesluit Draagbaar Klimmaterieel, NEN 2484 en de EN1147 voor brandweerladders.

Daar waar mogelijk zijn de producten voorzien van het strenge KOMO KlimKeur keurmerk. Dirks is bovendien aangesloten bij de brancheorganisatie VSB en voldoet aan de VSB-waarborgregeling voor kwaliteit, veiligheid en deskundigheid.

Met Dirks klimmaterialen kun jij je focussen op je werkzaamheden met zo min mogelijk risico’s. Dirks klimmaterialen, veilig op elke hoogte.