Cleanfix

 

Professionele schoonmaakmachines van Zwitserse kwaliteit: dat is Cleanfix. De in 1976 opgerichte producent van tapijtreinigingsmachines groeide uit naar een leverancier van reinigingsmachines voor allerlei toepassingen. Cleanfix ontwerpt en produceert schrobmachines, boenmachines, stofzuigers, waterzuigers, tapijtreinigingsmachines, veegmachines, stoomreinigers en schuimreinigers in Zwitserland. Swiss Made Quality voor een betaalbare prijs. 

Waarom Cleanfix?

Cleanfix levert hoge kwaliteit. Elke machine wordt uitvoerig gecontroleerd en nagekeken. Daarom krijg je bij elke machine één jaar garantie op materiaal- en productiefouten én 5 jaar garantie op alle rotatie- en gietdelen. Combineer deze garantie met goed onderhoud en uitstekende service. Dan gaat jouw Cleanfix machine lang mee en heb je elke keer weer een perfect schoonmaakresultaat.

Neem echte Zwitserse kwaliteit in huis met Cleanfix en verbeter jouw schoonmaakwerkzaamheden.

Innovatie

De Zwitsers van Cleanfix zitten niet stil. Ze zijn niet alleen in het verleden gegroeid door innovatie, dit doen ze nog steeds. Niet voor niets dat ze een van de eerste schoonmaakrobots hebben ontwikkeld: de RA660 NAVI. Met innovaties als deze leggen ze de lat hoog én zorgen ze voor steeds betere schoonmaakresultaten.

Cleanfix RA 660 Navi

De schoonmaakrobot van Cleanfix is de RA 660 Navi. Deze rode robuuste schrobzuigrobot van het Zwitserse merk Cleanfix is een van de opvallendste schoonmaakrobots in de markt. Onder het rode uiterlijk gaat veel geavanceerde robot technologie schuil. De Cleanfix schoonmaakrobot bevat een nauwkeurig navigatiesysteem, gebruiksvriendelijke interface en natuurlijk de hoogwaardige borstel- en zuigmonden die je van Cleanfix gewend bent. Meer weten over de Cleanfix RA 660 Navi? Klik dan hier.