CID Lines

 

Het Belgische bedrijf CID-Lines biedt innovatieve hygiëne oplossingen. Ze zijn gespecialiseerd in de voedselindustrie, waar ze producten voor onderhoud, reiniging en desinfectie leveren. Sinds de oprichting in 1988 is CID-Lines gegroeid naar een hygiëne expert op wereldniveau. Al jaren lang spelen ze een belangrijke rol op het gebied van innovatie en ontwikkeling van hoogwaardige schoonmaakmiddelen en schoonmaaksystemen.

Kwaliteitscontroles

Met strenge kwaliteitscontroles zoals de ISO 9001 en GMP-Pharmacertificaat laat CID-Lines zien dat hygiëne en kwaliteit niet alleen belangrijk zijn, maar dat ze ook waarmaken wat ze beloven. In hun laboratoria zijn chemici, ingenieurs en apothekers continu bezig het aanbod van CID-Lines te verbeteren en uit te breiden.

Kijk op onze webshop voor al onze producten van CID-Lines.

Voor elke toepassing

CID-Lines biedt producten met of zonder chloor, lichte tot sterke alkalische middelen, zure tot neutrale middelen en producten voor oppervlakte reiniging of CIP reinigers. Voor elke toepassing in de voedselverwerkende industrie, landbouwsector en de transportsector heeft CID-Lines de oplossing.