SC Johnson

SC Johnson

In veel situaties komt de huid in aanraking met verschillende stoffen en producten. Glazenwassers hebben continu natte handen, in de zorg worden veel desinfectiemiddelen gebruikt en in de industrie doe je veel zwaar werk met je handen. Dit vraagt veel van de huid. Huidbescherming en huidverzorging zijn daarom essentieel voor de gezondheid van jouw medewerkers. Soms zijn dit hele specifieke producten die nodig zijn. SC Johnson heeft de professionele producten die jij nodig hebt.

Hulp nodig?

Beantwoord 9 korte vragen en vind jouw artikel

Keuzehulp

Keuzehulp

Bekijk hieronder de producten geselecteerd via keuzehulp
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom SC Johnson?

Detecteerbare producten lossen een groot probleem op in de food-industrie: Het voorkomen van productvreemde materialen in het productieproces. Tijdens het verwerken van voedsel kunnen er onbedoeld materialen in de productie terecht komen die je daar niet wilt hebben. Voorbeelden zijn haar, gebroken glas, plastic, papier of handschoenen. 

 

Swarfega

Wanneer je in de zware industrie of automotivebranche werkt, krijg je elke dag weer olie, smeer en ander hardnekkig vuil op je handen. Hiervoor heb je handzeep met extreem krachtige reiniging nodig. Swarfega biedt specialistische handreinigingsmiddelen die vuil verwijderen maar de handen beschermen. De producten van Swarfega verwijderen olie, smeer, hars, verf, inkt en lijm zonder problemen, terwijl ze handen niet beschadigen. Zorg voor een schone én verzorgde handen met Swarfega.