Dr.Schnell Ecolution

Met de Ecolution reinigingsmiddelen gaat Dr. Schnell nóg verder op het gebied van duurzaamheid. Alles is volledig CO2-neutraal en recyclebaar. Bovendien heb je 98 procent minder afval en tot 90 procent minder opslagruimte en transport. Zo zorg je eenvoudig voor duurzame schoonmaak zonder in te leveren op kwaliteit of gebruikersgemak.

Duurzaam assortiment ✓

MVO ondernemen ✓

Duurzaam assortiment ✓

Circulaire toekomst ✓

Ecolution

Ecolution brengt de universele reiniger FOROL en de sanitaire reiniger MILIZID in duurzame en hoog geconcentreerde sticks. De combinatie van hoog geconcentreerde middelen met altijd juiste doseringen zorgt voor een constant perfect resultaat, maar ook kostenzekerheid. Je kan namelijk eenvoudig berekenen hoeveel je per keer gebruikt. Daarnaast kom je niet in contact met de reinigingsmiddelen tijdens het doseren. Veilig in gebruik dus.

Poedersticks

De poedersticks zijn makkelijk te gebruiken. Je stopt een stick in de flacon en vult het water bij. Vervolgens doe je de spraytrigger erop en schud je de ECOLUTION sprayflacon voor 30 seconden. Dan is de fles klaar voor gebruik.

 

De sticks zijn verkrijgbaar per 20 stuks van 3 gram, verpakt in een composteerbare envelop. Per stick kun je een halve liter gebruiksklaar reinigingsmiddel maken. Dus uit 1 envelop met 20 sticks maak je 20 x 500 ml ready-to-use reinigingsmiddel en gebruik je dezelfde  ECOLUTION sprayflacon. Hierdoor bespaar je 98% op verpakkingsmateriaal en -afval in vergelijking met 20 stuks standaard ready-to-use sprayflacons met vulling.

 

FOROL is de universele reiniger en is voor effectieve reiniging van alle waterbestendige oppervlakken. MILIZID is de sanitair reiniger en kalkoplosser. Perfect voor reiniging van zuurbestendige materialen in sanitaire ruimtes en natte omgevingen. De ECOLUTION sprayflacons zijn per stuk te verkrijgen en zijn volledig gemaakt van gerecycled materiaal.

Assortiment