Chemieloos reinigen

 

De Ecobot Vacuum 40 is een volledig zelfstandige stofzuigrobot die schoonmaakmedewerkers zwaar fysiek stofzuigwerk uit handen neemt. De stofzuigrobot verwijdert hardnekkig stof en vuil van elke ondergrond zoals tapijt, laadt zichzelf eigenhandig op en is fluisterstil. Juist door het lage aantal dB is deze stofzuigrobot perfect inzetbaar voor de dagschoonmaak. Dit maakt hem geschikt voor veel omgevingen. Efficiëntie, grondige reiniging, intelligente navigatie en een zeer interessante businesscase.

Innovatief ✓

Vanaf 1000m² ✓

Flexibele inzet ✓

Opent op duurzaam ✓

Eenvoudig in gebruik

Werken met de Ecobot Vacuum 40 is heel simpel. De software is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief. De eerste keer in een nieuwe ruimte rijd je de stofzuigrobot handmatig over het te reinigen oppervlak. Zo brengt de Ecobot 40 de omgeving in kaart en slaat deze op. De slimme technologie van de Ecobot Vacuum 40 brengt ondertussen de omgeving in kaart en is daarna klaar om zelfstandig aan het werk te gaan. Ingewikkelde apps en programma’s zijn niet nodig. Duidelijke dashboards en schoonmaakrapportages geven snel inzicht in de prestaties en productiviteit van de schoonmaakrobot. Deze rapportages ontvang je via de mail of sms.

Ondersteun schoonmaakmakers en minimaliseer ergonomische belasting

Grondige reiniging inclusief hoeken en randen

De Ecobot Vacuum 40 verwijdert stof en vuil moeiteloos. Dankzij het compacte formaat, de regelbare borsteldruk, instelbare zuigkracht en de zijborstels bereikt de schoonmaakrobot elke hoek en rand. Ook moeilijk te reinigen tapijt gaat de Ecobot Vacuum 40 moeiteloos te lijf.

Samenwerken en hogere productiviteit

Schoonmaken is en blijft mensenwerk. De samenwerking tussen de Ecobot Vacuum 40 en de medewerker is de perfecte combinatie. Door zwaar, belastend zuig- en veegwerk over te nemen zal er meer aandacht zijn voor ergonomie, wat zal zorgen voor een lager ziekteverzuim. De tijd die de medewerker hiermee bespaart kan hij inzetten voor hoogwaardige schoonmaaktaken, desinfectie en persoonlijk contact. Samenwerking voor een grondige schoonmaak zonder ergonomische belasting.De Ecobot Vacuum 40 verwijdert stof en vuil moeiteloos. Dankzij het compacte formaat, de regelbare borsteldruk, instelbare zuigkracht en de zijborstels bereikt de schoonmaakrobot elke hoek en rand. Ook moeilijk te reinigen tapijt gaat de Ecobot Vacuum 40 moeiteloos te lijf.

"Wij besparen wekelijks 5 uur op het zware schrob- en zuigwerk. Deze tijd kan ons schoonmaakpersoneel nu inzetten voor specialistischer werk. Het resultaat is gemotiveerder, minder zwaar belast personeel en een schonere omgeving." 

- Erik Geurtsen, Zorginstelling De Schutse

Service voor storingsvrij werken

De Ecobots behoren tot de top van de markt en kennen zeer weinig downtime. Kamp je onverhoopt met een storing? Het serviceteam van Groveko is snel ter plaatse om te zorgen dat de schoonmaakrobot binnen no time weer aan het werk is.

 

De kracht van onze Ecobots

  • Voor iedere vloer, binnen of buiten, de juiste innovatieve oplossing
  • Ondersteunt schoonmakers en minimaliseert zo ergonomische belasting
  • Eenvoudig te programmeren door het scannen van ruimtes
  • Zeer hoge hygiënestandaard
  • Veilig: geen menselijke fouten en ontwijkt voorbijgangers automatisch
  • Communiceert met Smart buildings
  • Schoonmaakrobots zijn volledig personaliseerbaar voor gewenste beleving
  • Rendabel voor oppervlakken vanaf 1.000 m2
  • Flexibele inzet op basis van all-in huurkoop met variabele contracttermijnen
  • Slim management door inzage in duidelijke dashboards en rapportages via de Cloud en het eenvoudig inplannen van taken.

 

Onze robots in het echt zien? Vraag een gratis demo aan.

Flexibele financiering

Wij bieden diverse financieringsopties bij onze schoonmaakrobots, variërend van huur en lease tot aankoop. Kies de financiering die het beste bij jouw organisatie past.  

 

Gratis demo?

Is je belangstelling voor schoonmaakrobots gewekt? Wil je weten welke kansen en besparingen de inzet van robots jouw schoonmaak biedt? We bespreken het graag met je in een vrijblijvend gesprek. Vraag naar de huur, koop en lease mogelijkheden.

 

FAQ

Over de robot
Wat voor functies heeft de robot?
Hoe stel ik de robot in, kan dit via een app?
Hoe gaat de robot om met obstakels?
Hoe snel is de werkomgeving in kaart gebracht?
Wat is de actieradius van de robot?
Hoe laadt de robot zich op?
Praktische vragen
Voor welk vloeroppervlak is deze robot geschikt?
Hoe groot moet mijn vloer zijn voor deze robot?
Kan ik meerdere Gausium robots tegelijk instellen?
Kan de robot overnacht worden gebruikt?
Kwaliteit & Service
Update de robot automatisch?
Wat moet ik doen om de robot te onderhouden?
Bij wie kan ik terecht voor schade of technische fouten?
Waar kan ik terecht om advies te krijgen voor de juiste robot?
Hoe kan ik een demonstratie inplannen?