Over ons

Schoonmaak is overal. En overal is het anders. Elke sector en branche heeft andere eisen, vraagstukken en oplossingen. Daarom is het fijn om bij één partij alles te kunnen regelen voor de professionele schoonmaak. Bij Groveko weten we alles over schoonmaak. We hebben passie voor het schoonmaakvak en reinigingsmiddel stroomt door onze aderen. Overdreven denk je? Misschien, maar feit is dat we geen traditionele dozenschuiver zijn.

Jouw schoonmaak efficiënter, makkelijker en duurzamer maken. Dat is waar we voor gaan. We combineren deskundig advies met hoge kwaliteit schoonmaakproducten. Hoe we aan dat deskundig advies komen? Hiervoor gebruiken we onze ervaring van alle branches in de schoonmaak, maar dan afgestemd op jouw unieke situatie. Juist door buiten de gebaande paden te kijken en betrokken te zijn bij jouw schoonmaak, kunnen we meest passende oplossingen bedenken. Dat is ondernemerschap, dat is Groveko.

Missie & Visie

Hygiëne en schoonmaak zijn essentieel voor goede levensomstandigheden. Met onze kennis en innovatie verbeteren wij de kwaliteit van leven door fundamenteel en verregaand bij te dragen aan schonere en gezondere werkomgevingen en -omstandigheden. Dat is onze missie.

Door sterk leiderschap te verbinden aan passie en liefde voor het schoonmaakvak willen wij de absolute marktleider zijn op gebied van professionele schoonmaak en schone werkomgevingen. Zowel nu als in de toekomst. We innoveren continu ons duurzame assortiment, werken aan nóg efficiëntere logistieke mogelijkheden en zorgen voor kennis bij jouw medewerkers. Met deze visie werken wij naar ons doel.

Neem contact op