Overname Frag Hygiëne door Groveko

Overname Frag Hygiëne door Groveko

Groveko B.V. neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2016 Frag Hygiëne Service uit Goirle over. De Brabantse schoonmaakgroothandel, ook bekend als Frag Holland, is daarmee de volgende strategische acquisitie na de overname van Ewepo. Deze Zwolse schoonmaakgroothandel werd in juli 2015 al overgenomen door Stergro International, de moedermaatschappij van Groveko. Voormalig directeur en eigenaar van Frag, Frans Schwartzmans, blijft voorlopig als adviseur aan de onderneming verbonden. Frag Hygiëne zal als zelfstandig bedrijf binnen Stergro International opereren.

Solide totaalleverancier

Frag Hygiëne Service is al meer dan 30 jaar een solide totaalleverancier op het gebied van hygiëne. Geen doorsnee groothandel maar een kenniscentrum op het gebied van producten en services. Hiermee past deze overname goed bij de ambitie van Groveko om dé schoonmaakgroothandel te zijn die de meeste kennis en de beste service toevoegt aan haar schoonmaakproducten.

 

Naast de import en verkoop van een breed scala aan kwaliteitsmerken ondersteunt Frag haar relaties met schoonmaakadviezen, hygiëneplannen, producttrainingen, werkschema’s, machineonderhoud en NEN-keuringen.