Groveko is nu onderdeel van de Bunzl groep

Groveko is nu onderdeel van de Bunzl groep

Een Nieuwe Mijlpaal: Toetreding tot de Bunzl Groep

Na een succesvolle reis onder de begeleiding en ondersteuning van MKB Fonds, heeft Groveko een nieuwe mijlpaal bereikt door zich aan te sluiten bij de gerenommeerde Bunzl groep. Dit betekent dat Groveko nu deel uitmaakt van een wereldwijd vooraanstaand distributiebedrijf, wat ongetwijfeld zal bijdragen aan het versterken van onze positie in de markt en het vergaren van waardevolle inzichten en ervaringen dankzij de overname door Bunzl plc.

 

Versterking van Onze Positie in de Markt

Onze toetreding tot de Bunzl groep opent nieuwe deuren en biedt mogelijkheden om onze activiteiten verder te ontwikkelen en te laten groeien. Dit partnerschap zal ons in staat stellen om onze dienstverlening te verbeteren, nieuwe markten te verkennen en onze klanten nog beter van dienst te zijn. En het beste nieuws is: hoewel Groveko nu deel uitmaakt van een groter geheel, blijven onze kernwaarden, toewijding aan service en het bekende team onveranderd. 

 

Samen de Toekomst Tegemoet

Je kunt erop vertrouwen dat Groveko Groveko blijft - we blijven ons inzetten voor het leveren van dezelfde persoonlijke, servicegerichte aanpak waar we om bekend staan. Ons team blijft zich inzetten voor jou, onze gewaardeerde klant, met dezelfde passie en toewijding die je van ons gewend bent. We kijken ernaar uit om deze nieuwe fase in te gaan en samen met jou onze reis voort te zetten in deze spannende ontwikkelingen binnen de Bunzl groep.