Numatic international

Numatic logo Kleur

Als kind wil je ze omdat ze er leuk uit zien, als volwassene wil je ze omdat ze van geweldige kwaliteit zijn. Het gaat natuurlijk over de Henry stofzuiger. Die met dat lachende gezicht. Deze wereldberoemde stofzuiger laat precies zien waar producent Numatic voor staat: schoonmaakprestaties verbeteren en het werkplezier verhogen.

Waarom Numatic?

Numatic is een Engels bedrijf gevestigd in Chard, Somerset. Naast de Henry stofzuigers produceren ze schrob- zuigmachines, eenschijfsmachines, bedrijfsstofzuigers, werkwagens, hotel- en wasgoedwagens en mopsystemen. Zo biedt Numatic voor alle branches betrouwbare en gebruiksvriendelijke schoonmaakmachines en schoonmaakmaterialen. Deze voldoen aan de kernwaarden van Numatic: Duurzaam, innovatief en betrouwbaar.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Numatic is continu bezig met het verduurzamen van haar producten en processen. Door middel van zonne-energie, ledverlichting en energie- en waterbesparing is de productie steeds duurzamer geworden. Daarnaast verminderen ze hun C02 uitstoot aanzienlijk door gebruik te maken van zonnepanelen. Het restafval brengen ze steeds verder omlaag door volledige productlijnen te maken van gerecyclede Numatic producten. Zo helpt Numatic mee aan een circulaire economie en een schone toekomst.

Numatic 244NX

Wil je meer weten over deze compacte lichtgewicht schrobzuigmachine? Lees hier meer over de Numatic 244NX

Kijk voor een overzicht van al onze Numatic producten op onze webshop.