Groveko zorgtotaal

Tijdens de Zorgtotaal beurs, 14 tot en met 16 maart, presenteerden wij onze revolutionaire innovaties. Zo bewijzen wij onder andere met onze Infectiepreventie & Calamiteitenbox dat wij ook in de zorgbranche uw partner zijn op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Kom naar onze stand en ontdek wat wij u te bieden hebben.

Infectiepreventie & Calamiteitenbox

Naar aanleiding van de richtlijnen die zijn opgesteld door de Werkgroep Infectie Preventie (WIP) hebben wij de Infectiepreventie & Calamiteitenbox ontwikkeld. Deze box bevat gecertificeerde inhoud om de uitbraak van verschillende virussen en infecties in verzorgingshuizen te beperken. Zo bent u de eerste uren van de uitbraak compleet ontzorgd en heeft u de tijd om samen met ons de noodzakelijke maatregelen te nemen.Groveko calamiteitenbox

De box is in te zetten bij:

  • Druppel Isolatie
  • Noro/Gastro enteritis
  • Barrière verpleging
  • Aerogene isolatie
  • MRSA
  • Strikte isolatie

Alle middelen en materialen in de box voldoen aan de eisen van de WIP. Nadat u de box inzet, belt, mailt of faxt u ons uw bestellijst voor de calamiteit. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw voorraden binnen een aantal uren zijn aangevuld, zodat u altijd de optimale bescherming kunt bieden.

Kom naar de stand van Groveko

Kom naar onze stand (09.B030) op de Zorgtotaal beurs voor deze en andere revolutionaire innovaties van Groveko. Wij weten wat u nodig heeft in een branche waar hygiëne een zeer belangrijke factor is. Dat laten we graag aan u zien. Ontmoeten we u daar?

Groveko Zorgtotaal aanmelden

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.