Met de veegmachines van Kärcher zijn de stoffer en blik verleden tijd. De veegmachines zijn er in uitvoeringen voor grote en kleine oppervlakken en maken uw vloeren tot wel 5x zo snel schoon. Kärcher maakt gebruik van allerlei nieuwe technieken en handigheden om hun veegmachines het meest geliefd te maken onder de gebruikers.

Heeft u interesse in een Kärcher, kijk dan zeker even op onze actiepagina.

De handgeleide veegmachines van Kärcher leiden het afval van de vloeren, wegen of trottoirs bijvoorbeeld meteen in een interne afvalcontainer. Het is ook niet vermoeiend om achter deze machine aan te lopen. De duwbeugel is namelijk op twee hoogtes in te stellen waardoor vegen comfortabeler dan ooit wordt. De veegmachine is zo in te vouwen dat het eenvoudig opgeborgen kan worden.

Handveegmachine KM 70/20 en KM 75/40

De veegmachines van Kärcher zijn er in meerdere varianten: denk aan de Kärcher KM 70/20C 2SB en de Kärcher KM 75/40. De KM 70/20 kan met twee zijbezems 920 mm vloer bestrijken. Daarnaast zijn deze zijbezems ideaal voor het verwijderen van vuil bij randen. De lange borstelharen zorgen er namelijk voor dat het vuil gemakkelijk opgkarcher KM 75/40eveegd kan worden.

De grotere KM 75/40 is gemakkelijk te manoeuvreren over een grote variatie aan ondergronden. Deze veegmachine is zeer stevig gebouwd en roestbestendig. De KM 75/40 is verkrijgbaar op accu en met brandstofaandrijving. Net als bij de KM 70/20 wordt het vuil opgeborgen in een interne afvalcontainer die eenvoudig te legen en verwijderen is. De walsborstel wordt in deze uitvoering ondersteund door één zijbezem waardoor de totale werkbreedte 750 mm is.

Professionele veegmachines

Uiteraard beschikt Kärcher ook over een ruim assortiment professionele veegmachines. Het assortiment is in te delen in drie categorieën:

  • Handgeleide professionele veegmachines
  • Zitveegmachines
  • Industriële veegmachines

De handgeleide veegmachines worden veel gebruikt door schoonmaakbedrijven die werkzaam zijn in de industrie en zijn uitermate geschikt voor binnenplaatsen, paden, werkplaatsen en zalen. De veegmachines zijn door een luchtstroomregeling en een fijnstoffilter stofvrij. Hierdoor wordt een optimaal resultaat behaald tijdens het vegen van de oppervlakken.

Voor middelgrote of grote oppervlakken is het niet aan te raden om te lang achter een handgeleide veegmachine te staan. Hiervoor zijn er zitveegmachines ontwikkeld waar de gebruiker zittend de veegmachine kan besturen. Aan beide kanten is een zijbezem bevestigd waardoor hoeken en randen eenvoudig gereinigd kunnen worden.

Bij grote vloeroppervlakken en veel vuil is het inzetten van industriële veegmachines ideaal om snel het vuil weg te krijgen. Sectoren als logistiek, staal, bouw en cementfabrieken maken veelvuldig gebruik van deze veegmachines omdat zij veel vuil produceren wat stofvrij en effectief verwijderd moet worden.

Service en informatie

Wilt u advies over de aanschaf van een veegmachine? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U vindt onze contact informatie op onze contactpagina, ook kunt u daar terecht met uw vragen.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.