Met de veegmachines van Kärcher zijn de stoffer en blik verleden tijd. De veegmachines zijn er in uitvoeringen voor grote en kleine oppervlakken en maken uw vloeren tot wel 5x zo snel schoon. Kärcher maakt gebruik van allerlei nieuwe technieken en handigheden om hun veegmachines het meest geliefd te maken onder de gebruikers.

Heeft u interesse in een Kärcher, kijk dan zeker even op onze actiepagina.

De handgeleide veegmachines van Kärcher leiden het afval van de vloeren, wegen of trottoirs bijvoorbeeld meteen in een interne afvalcontainer. Het is ook niet vermoeiend om achter deze machine aan te lopen. De duwbeugel is namelijk op twee hoogtes in te stellen waardoor vegen comfortabeler dan ooit wordt. De veegmachine is zo in te vouwen dat het eenvoudig opgeborgen kan worden.

Handveegmachine KM 70/20 en KM 75/40

De veegmachines van Kärcher zijn er in meerdere varianten: denk aan de Kärcher KM 70/20C 2SB en de Kärcher KM 75/40. De KM 70/20 kan met twee zijbezems 920 mm vloer bestrijken. Daarnaast zijn deze zijbezems ideaal voor het verwijderen van vuil bij randen. De lange borstelharen zorgen er namelijk voor dat het vuil gemakkelijk opgkarcher KM 75/40eveegd kan worden.

De grotere KM 75/40 is gemakkelijk te manoeuvreren over een grote variatie aan ondergronden. Deze veegmachine is zeer stevig gebouwd en roestbestendig. De KM 75/40 is verkrijgbaar op accu en met brandstofaandrijving. Net als bij de KM 70/20 wordt het vuil opgeborgen in een interne afvalcontainer die eenvoudig te legen en verwijderen is. De walsborstel wordt in deze uitvoering ondersteund door één zijbezem waardoor de totale werkbreedte 750 mm is.

Professionele veegmachines

Uiteraard beschikt Kärcher ook over een ruim assortiment professionele veegmachines. Het assortiment is in te delen in drie categorieën:

  • Handgeleide professionele veegmachines
  • Zitveegmachines
  • Industriële veegmachines

De handgeleide veegmachines worden veel gebruikt door schoonmaakbedrijven die werkzaam zijn in de industrie en zijn uitermate geschikt voor binnenplaatsen, paden, werkplaatsen en zalen. De veegmachines zijn door een luchtstroomregeling en een fijnstoffilter stofvrij. Hierdoor wordt een optimaal resultaat behaald tijdens het vegen van de oppervlakken.

Voor middelgrote of grote oppervlakken is het niet aan te raden om te lang achter een handgeleide veegmachine te staan. Hiervoor zijn er zitveegmachines ontwikkeld waar de gebruiker zittend de veegmachine kan besturen. Aan beide kanten is een zijbezem bevestigd waardoor hoeken en randen eenvoudig gereinigd kunnen worden.

Bij grote vloeroppervlakken en veel vuil is het inzetten van industriële veegmachines ideaal om snel het vuil weg te krijgen. Sectoren als logistiek, staal, bouw en cementfabrieken maken veelvuldig gebruik van deze veegmachines omdat zij veel vuil produceren wat stofvrij en effectief verwijderd moet worden.

Service en informatie

Wilt u advies over de aanschaf van een veegmachine? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U vindt onze contact informatie op onze contactpagina, ook kunt u daar terecht met uw vragen.

 

Na lang ontwikkelen en testen is Tana Greencare recent gekomen met een nieuw pakket aan duurzame vloerverzorging. Een pakket dat wij u zeker niet willen onthouden en aangezien de zomerperiode vaak hét moment is om vloeren van onderhoud te voorzien, gaan wij in dit blog graag in op deze zeer effectieve én milieubesparende vloerverzorging van Tana Greencare.

Vakkundige vloeronderhoud

Vloeronderhoud is een specialisme op zich in de professionele schoonmaakbranche en vereist vakkennis én de juiste reinigingsproducten. Elke vloer is weer anders. Een harde linoleumvloer heeft namelijk een ander onderhoudsplan, dan een laagpolig tapijt. De nieuwe lijn van Tana Greencare richt zich met name op harde linoleum vloeren.

Vloeronderhoud is vaak ook een onderwerp, dat veel bedrijven, scholen en instellingen graag voor zich uit willen schuiven. Om kosten of tijd te besparen die het vloeronderhoud in beslag neemt. Met de producten van Tana Greencare is dat niet meer nodig.greencare Longlife complete

Vloeronderhoud van harde linoleum vloeren

Dankzij het duurzame vloeronderhoudspakket van Tana Greencare gaan harde linoleumvloeren langer mee. De arbeidsintensiteit is lager bij het verwijderen van waslagen (strippen) en het aanbrengen van een nieuwe waslaag én het bespaart tijd. Dankzij de Longlife Complete coating in het Greencare pakket, is vloeronderhoud ook minder vaak nodig, waardoor u weer kosten bespaart.

Het Tana Greencare pakket voor vloerverzorging

Het totaal pakket van Tana Greencare bestaat uit de duurzame vloercoating ‘Longlife Complete’, een dagelijks vloeronderhoudsmiddel ‘Tawip Vioclean’, een effectieve stripper ‘Linax Complete’ én een spraycleaner ‘Karacho’. De producten uit deze serie zijn veilig in gebruik en een kleine hoeveelheid is al voldoende voor het wassen, polymeren of strippen van uw linoleumvloer. Deze lijn producten van Tana Greencare zijn ook heel goed te gebruiken in combinatie met diverse schoonmaakmachines.

Op basis van bovenstaande producten kunnen we concluderen dat Tana er in is geslaagd om een vloercoating te realiseren die aan alle verwachtingen voldoet. Duurzaamheid, effectiviteit en efficiëntie omschrijven het resultaat dat de producten leveren.

Zelf ervaren wat Tana Greencare u kan opleveren? Vraag onze adviseurs naar de gratis ‘Test maand’ of bel vandaag nog naar 0318 – 63 21 85.greencare logo

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de besproken producten kijk dan eens in onze “Vloerenspecial“. U kunt natuurlijk ook één van onze workshops bijwonen waarin wij duidelijke handleiding bieden voor de praktijk. Opgeven voor de workshop Tana Floorcare? Dat kan via Salessupport Ede, telefoonnummer: 0318 – 63 21 85.