Vloeren reinigen, met Groveko boent u efficiënter en sneller

Met Groveko vloerreinigers verwijdert u vuil snel en grondig van uw vloeren. De Ecodos reinigers van Robson bijvoorbeeld, zijn geconcentreerd, duurzaam en biologisch afbreekbaar. Robson Ecodos maakt gebruik van slimme doseersystemen, waardoor u geld bespaart én het milieu spaart. Het kleursysteem helpt u fouten voorkomen en werkt daardoor veiliger voor uw medewerkers. Sportzaal beheerders kunnen vertrouwen op Robson speciaal reinigers voor het reinigen van rubber, poly-urethaan en pvc sportvloeren.

ICE eenschijfmachineSlimme schoonmaakmachines maken werken lichter

Waar een stofzuiger al tientallen jaren de gewoonste zaak van de wereld is, worden veel vloeren nog handmatig geboend. Het is zwaar en tijdrovend werk dat tegenwoordig sneller en eenvoudiger kan door een goede schoonmaakmachine in te zetten. Groveko heeft een groot assortiment machines voor het schoonmaken van alle soorten vloeren, van hout, gecoate betonvloeren tot natuursteen. We adviseren u graag welke schoonmaakmachine het beste uw vloeren past. Misschien is een schrobzuigmachine de beste oplossing of een eenschijfmachine van bijvoorbeeld Karcher of ICE.

Voorkom vuil en bespaar vooraf op uw schoonmaakkosten

Groveko heeft niet alleen een breed assortiment aan producten waarmee u kunt schoonmaken, maar ook producten waarmee u het ontstaan van vuil in het pand tegengaat. Denkt u eens aan de droogloopmatten van Wet of de deurmatten van 3M. Kijk hier voor het hele assortiment.