Vaatwasmiddel doseersystemen van Groveko

Bespaar op vaatwasmiddelen met slimme doseersystemen voor vaatwasmachines

Met de professionele vaatwasmiddel doseersystemen van o.a. het merk Ewepo, levert Groveko een vaatwas concept  dat gebaseerd is op milieuvriendelijke principes tegen de hoogste kwaliteit van reinigen. Of u nu kiest voor het Solid systeem van de Ewepo Intence of voor de Ewepo Liquide vaatwasmiddelen, door de geavanceerde doseer techniek bent u verzekert van een 100% bedrijfszekerheid en een streep loos resultaat. Binnen beide systemen bieden wij een compleet assortiment EU Eco Label gecertificeerde producten aan passend binnen het MVO.

Waarom kiezen voor (Ewepo) Vaatwasmiddel doseersysteem?

Wanneer u kiest voor een Ewepo vaatwassysteem, kiest u voor duurzaam ondernemen. Groveko tracht met haar keuze voor Ewepo vloeibare– en Solid vaatwasmiddelen en doseersystemen bij te dragen aan een beter milieu.

De keuze voor een automatisch vaatwasmiddel doseersysteem brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • De verpakkingen van onze hoog geconcentreerde solid Intence vaatwasmiddelen zijn kleiner dan die van traditionele vaatwasmiddelen. Kleinere verpakkingen betekent dat er minder afval ontstaat en ze vragen minder logistieke ruimte. Op deze manier draagt de concentratie en verpakking bij aan een milieuvriendelijk vaatwasmiddel.
  • 3 kg hoog geconcentreerd vaatwasmiddel Ewepo Intence heeft hetzelfde resultaat als 25 liter “gewoon” vaatwasmiddel. Minder vaatwasmiddel betekent kleinere verpakkingen en daarmee minder zwaar tillen voor uw medewerkers.
  • Met een automatisch vaatwas doseersysteem van Ewepo heeft u bij Groveko zowel in vloeibare als vaste vorm keuze uit producten met een EU Eco Label certificaat.
  • De top kwaliteit vaatwasmiddel doseerpompen van Ewepo garanderen wij u, met de ondersteuning van onze eigen Technische dienst, een storingsvrije werking van uw apparatuur, tegen de laagste doseringskosten.
  • Met zowel het Inlay systeem voor de vloeibare vaatwasmiddelen van Ewepo als met de Ewepo Intence doseerapparatuur bent u ook verzekerd van een veilig en gesloten systeem. Uw medewerkers worden nooit meer blootgesteld aan contact met de producten. Het vervangen van een lege verpakking door een volle is hierdoor volledig veilig.

Wilt u weten wat de Ewepo vaatwas doseersystemen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs, of vul onderstaand formulier in en wij laten u zien hoe u kunt besparen op uw vaatwasmiddelen voor uw vaatwasmachine.