VERNIEUWDE EWEPO REINIGINGSMIDDELEN

Betere ingrediënten, verbeterde geuren, slimmere recepturen en efficiëntere processen. Groveko heeft een overzichtelijke vernieuwde productlijn aan private label reinigingsmiddelen. Een complete lijn met voor elke toepassing het juiste product. Productlijnen die wij voeren zijn:

  • Interieur
  • Sanitair
  • Vloer
  • Persoonlijke hygiëne
  • Desinfectie
  • Keuken
  • Ecodos Easy

Bij Groveko werken we elke dag aan de reinigingsconcepten van de toekomst. Bij reinigingsmiddelen draait het om de details. Kwaliteit, veiligheid, efficiency en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel. Met onze geconcentreerde reinigingsmiddelen en zorgvuldige doseersystemen behoren onze producten per definitie tot de duurzaamste oplossingen in de markt.

Neem bijvoorbeeld onze volledige productlijn van reinigingsmiddelen met een super hoge concentratie voorzien van het Europese Ecolabel. Met de hoge concentratie dragen de Ewepo Reinigingsmiddelen bij aan het verlagen van de CO2-uitstoot. Door de hoge concentratie behoeven wij tot 85% minder gewicht te vervoeren en produceren we ruim 75% minder afval ten opzichte van traditionele reinigingsmiddelen. Daarnaast is het uniek dat alle Ewepo reinigingsproducten het Sustainable Cleaning Certificate of Commitment hebben. We werken zoveel mogelijk met reinigingsmiddelen vrijgesteld van gevaren symbolen (CLP FREE) zonder inlevering van kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd geraakt om onze Ewepo Reinigingsmiddelen te testen?
Vraag dan een gratis proefpakket aan via deze link. Het proefpakket bevat de volgende producten:

Ewepo Kleen-D Multifris dagelijkse interieurreiniger 1 liter
Ewepo San Bright dagelijkse sanitairreiniger 1 liter
Ewepo Floornex Pico-D dagelijkse neutrale vloerreiniger 1 liter
Microvezeldoek blauw 1 stuk

Stel een vraag