‘s Heeren Loo en Groveko 

’s Heeren Loo is een organisatie die mensen met een beperking helpt te leven zoals zij dat zélf willen. Samen met ’s Heeren Loo realiseren de cliënten hun wensen en dromen in een persoonlijk zorgplan.

Voor de ruim 300 cliënten in Ede en Wekerom staat de machine vaak te draaien. Door handmatige dosering en verschillende wasmiddelen was het resultaat onvoldoende. De  doseerpompen van Ewepo Ecodet Compact hebben dit probleem opgelost.

Waarom Ewepo Ecodet Compact

Handmatig doseren, of je nu poeder of vloeibaar wasmiddel gebruikt, is onnauwkeurig. Grote kans op over- of onder dosering. Overdosering is niet goed voor de wasmachine, kost geld en is slecht voor het milieu. Onder dosering zorgt voor een slecht wasresultaat. Daarnaast kan doseren met poeder hoge machinekosten met zich meebrengen.

Groveko heeft hier een veilige, compacte en ergonomische oplossing voor: Ewepo Ecodet Compact. Dit is een intelligent en geautomatiseerd doseersysteem met hoog geconcentreerde, ecologische wasmiddelen.

Het gesloten systeem is veilig voor zowel cliënt als medewerker en is eenvoudig in gebruik. Overdosering is onmogelijk door de doseerpomp. De aanvullende app geeft inzicht in het verbruik. Dit zorgt voor optimale efficiëntie kostenbesparing. Ook zijn alle wasmiddelen voorzien van het Europees Ecolabel. Zo maak je jouw wasproces goedkoop, eenvoudig én duurzaam.

Na een geslaagde demonstratie en proefopstelling op locatie in Ede en Wekerom maakt ’s Heeren Loo op deze locaties nu definitief gebruik van het Ewepo Ecodet Compact systeem. Het wasmiddel is ideaal voor de dagelijkse persoonsgebonden was, beddengoed en schoonmaakdoeken. ’s Heeren Loo is tevreden over de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Een frisse en schone was maakt iedereen blij.

“Wij vonden het erg plezierig hoe Groveko met ons meedacht over hoe ons wasproces geoptimaliseerd kon worden. De testperiode is netjes verlopen en hebben ze met veel zorg uitgevoerd. Zij kwamen regelmatig langs en waren goed te bereiken voor vragen.” – Floor van Balken Coördinator Diensten bij  ’s Heeren Loo

Hierbij melden wij dat Kimberly Clark haar bruto prijzen per 1-4-2019 heeft verhoogd met 5%. Groveko is genoodzaakt deze verhoging 1 op 1 over te nemen. Uiterlijk per 9-4-2019 zullen al onze prijzen en prijsafspraken hierop aangepast zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling via telefoonnummer 0318-63 21 85.

‘’Als eerste in Nederland heeft Groveko met Kimberly-Clark Professional* het Fixed&Easy programma in de markt gezet. Emerson’s faciliteit in Ede, de technische stuwende kracht achter automatiseringsoplossingen gaat met het programma van start. Hiermee geven zij hun voorraadbeheer en facturatie uit handen. Fixed&Easy is een full service concept van Kimberly-Clark Professional*, waarmee voor een vast bedrag per medewerker en- of dispenser al uw (logistieke) werkzaamheden met betrekking tot uw toiletruimte geregeld zijn.

Het werkt heel gemakkelijk; u kiest de gewenste dispensers, handdoeken, toiletpapier en andere toilethygiëne producten uit en Groveko zorgt dat u altijd voldoende voorraad heeft. Daarnaast biedt Fixed&Easy financiële zekerheid, u betaalt namelijk een vast bedrag per medewerker en- of dispenser. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent. Kimberly-Clark Professional* levert de dispensers, Groveko verzorgt de bevoorrading en Emerson houdt meer tijd over voor essentiële zaken.’’

Fijnmazige distributie wordt ook in de schoonmaakbranche steeds belangrijker. Met de Groveko App kunnen uw medewerkers vanaf de schoonmaaklocatie bestellingen doen. Zo worden de schoonmaakproducten op de juiste locatie afgeleverd en worden voorraden steeds verder geminimaliseerd. Doordat we het aantal handelingen tijdens het inkoop- en het logistieke proces enorm verminderen, kunnen onze klanten een flinke efficiencyslag maken.

Eenvoudig bestellen met de Groveko App

Met de Groveko App kunnen uw medewerkers vanaf de schoonmaaklocatie hun schoonmaakartikelen online bestellen. Medewerkers kunnen op een schoonmaaklocatie zelf een order invoeren uit een, vooraf voor hen, samengestelde bestellijst. De medewerker verzendt via zijn tablet of smartphone de order naar de inkoper op het hoofdkantoor of direct naar Groveko.

Als de order via de inkoper gaat, controleert deze de order, past hem aan als dat nodig is en zendt de bestelling naar Groveko. Zo blijft de controle en het overzicht bij de inkoper en de verantwoording om de juiste schoonmaakartikelen op tijd in huis te hebben ligt bij de locatie.

Een leuke optie in de App is de automatische locatie detectie en de koppeling met het Groveko Blog voor het laatste nieuws en de aanbiedingen.

Uw bestelling afgeleverd op de schoonmaaklocatie

Wanneer de bestelling bij Groveko ontvangen en verzameld is, worden de goederen rechtstreeks afgeleverd op de schoonmaaklocatie. Door het logistieke proces van de goederen volledig bij Groveko te laten, bespaart u uw medewerkers een flink aantal handelingen.

De inkoper kan er ook voor kiezen om orders centraal geleverd te krijgen. Die keuze kan in het Inkoop Management Systeem ingevoerd worden. Via het Inkoop Management Systeem kan de inkoper alle opties, gegevens en wachtwoorden per locatie instellen.

Download de Groveko App voor uw smartphone of tablet

De Groveko App is te gebruiken met een smartphone of tablet. De App wordt voor zowel iOS als Android apparaten gelanceerd. Ook is het mogelijk om het via de tool op onze mobiele website te benaderen. U kunt de app aanvragen bij Groveko.