Hierbij melden wij dat Kimberly Clark haar bruto prijzen per 1-4-2019 heeft verhoogd met 5%. Groveko is genoodzaakt deze verhoging 1 op 1 over te nemen. Uiterlijk per 9-4-2019 zullen al onze prijzen en prijsafspraken hierop aangepast zijn.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling via telefoonnummer 0318-63 21 85.

‘’Als eerste in Nederland heeft Groveko met Kimberly-Clark Professional* het Fixed&Easy programma in de markt gezet. Emerson’s faciliteit in Ede, de technische stuwende kracht achter automatiseringsoplossingen gaat met het programma van start. Hiermee geven zij hun voorraadbeheer en facturatie uit handen. Fixed&Easy is een full service concept van Kimberly-Clark Professional*, waarmee voor een vast bedrag per medewerker en- of dispenser al uw (logistieke) werkzaamheden met betrekking tot uw toiletruimte geregeld zijn.

Het werkt heel gemakkelijk; u kiest de gewenste dispensers, handdoeken, toiletpapier en andere toilethygiëne producten uit en Groveko zorgt dat u altijd voldoende voorraad heeft. Daarnaast biedt Fixed&Easy financiële zekerheid, u betaalt namelijk een vast bedrag per medewerker en- of dispenser. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent. Kimberly-Clark Professional* levert de dispensers, Groveko verzorgt de bevoorrading en Emerson houdt meer tijd over voor essentiële zaken.’’

Fijnmazige distributie wordt ook in de schoonmaakbranche steeds belangrijker. Met de Groveko App kunnen uw medewerkers vanaf de schoonmaaklocatie bestellingen doen. Zo worden de schoonmaakproducten op de juiste locatie afgeleverd en worden voorraden steeds verder geminimaliseerd. Doordat we het aantal handelingen tijdens het inkoop- en het logistieke proces enorm verminderen, kunnen onze klanten een flinke efficiencyslag maken.

Eenvoudig bestellen met de Groveko App

Met de Groveko App kunnen uw medewerkers vanaf de schoonmaaklocatie hun schoonmaakartikelen online bestellen. Medewerkers kunnen op een schoonmaaklocatie zelf een order invoeren uit een, vooraf voor hen, samengestelde bestellijst. De medewerker verzendt via zijn tablet of smartphone de order naar de inkoper op het hoofdkantoor of direct naar Groveko.

Als de order via de inkoper gaat, controleert deze de order, past hem aan als dat nodig is en zendt de bestelling naar Groveko. Zo blijft de controle en het overzicht bij de inkoper en de verantwoording om de juiste schoonmaakartikelen op tijd in huis te hebben ligt bij de locatie.

Een leuke optie in de App is de automatische locatie detectie en de koppeling met het Groveko Blog voor het laatste nieuws en de aanbiedingen.

Uw bestelling afgeleverd op de schoonmaaklocatie

Wanneer de bestelling bij Groveko ontvangen en verzameld is, worden de goederen rechtstreeks afgeleverd op de schoonmaaklocatie. Door het logistieke proces van de goederen volledig bij Groveko te laten, bespaart u uw medewerkers een flink aantal handelingen.

De inkoper kan er ook voor kiezen om orders centraal geleverd te krijgen. Die keuze kan in het Inkoop Management Systeem ingevoerd worden. Via het Inkoop Management Systeem kan de inkoper alle opties, gegevens en wachtwoorden per locatie instellen.

Download de Groveko App voor uw smartphone of tablet

De Groveko App is te gebruiken met een smartphone of tablet. De App wordt voor zowel iOS als Android apparaten gelanceerd. Ook is het mogelijk om het via de tool op onze mobiele website te benaderen. U kunt de app aanvragen bij Groveko.