Welkom bij Groveko

Alles voor de schoonmaak… en meer!

Altijd een passende schoonmaakoplossing voor u

Meer Informatie aanvragen

Onze klanten aan het woord

Janneke Knuiman – Teammanager Facilitair Markenheem

“Markenheem levert ouderenzorg in 5 wooncentra en zorg en verpleging aan huis. Voor onze wooncentra ben ik o.a. verantwoordelijk voor de schoonmaakartikelen en infectiepreventie.

Met Groveko heb ik een standaardbestellijst opgesteld: alleen die materialen kunnen door mijn collega’s worden besteld. Om infecties te voorkomen hebben we samen een schoonmaakplan opgesteld. Daarin staat omschreven wat de beste manier van schoonmaken is, maar ook wanneer je handschoenen en handalcohol moet gebruiken.

Groveko komst daarnaast regelmatig langs. Om te sparren. Of om uitleg te geven aan nieuwe medewerkers. En ook bij onze nieuwbouwlocatie helpen zij weer me met het opstellen van het schoonmaakplan. Groveko is daarmee niet alleen dichtbij, maar ook nabij.”

Beoordeling:

Jan v.d. Lande – Lid bestuur accommodatie HC Den Bosch

“De samenwerking tussen Groveko en Hockeyclub ’s-Hertogenbosch kwam tot stand toen wij afscheid namen van onze toenmalige leverancier. Toen wij onze nieuwe tribune en clubhuis gingen bouwen, heb ik Groveko benaderd.

Groveko kwam met een heel goed voorstel. Wij hebben toen samen met Groveko onze nieuwe accommodatie ingericht. Het totaalpakket wat Groveko biedt, maakte het project succesvol. Daarnaast is het persoonlijke contact met Groveko doorslaggevend voor de fijne samenwerking.”

Beoordeling:

Kobus Post – Foppen

“Foppen produceert en verkoopt paling, zalm en schaal- en schelpdieren aan retailers, industrie en cateringbedrijven wereldwijd. Om de kwaliteit en voedselveiligheid van onze producten te waarborgen, moeten wij voldoen aan strenge eisen. Waaronder het schoonmaakproces. Groveko helpt ons met ons schoonmaakplan, en daarmee onze hygiëneverbetering, en zorgt dat we alles in huis hebben om altijd door te kunnen werken.”

Beoordeling:

  Elbert – Jan Hesse – Algemeen Directeur Novon

“Schoonmaken kan iedereen. Professioneel schoonmaken is daarentegen een vak. Een vak dat onze getalenteerde medewerkers – mede door trainingen en opleidingen van Groveko – uitstekend verstaan. Groveko levert de juiste middelen en materialen, op de juiste tijd en locatie. Maar denkt ook pro-actief en innovatief met ons mee hoe wij onze klanten de beste service kunnen leveren. Want daar draait het natuurlijk allemaal om.”

Beoordeling: