Schoonmaakrobots Tennant Autonome schrobzuigmachines T7AMR en T380AMR

De schrobzuigrobots van Tennant bundelen de betrouwbaarheid en kwaliteit van de schoonmaakmachines van Tennant met technologie van BrainOS. Het resultaat zijn een tweetal autonome schrobzuigmachines die veilig samenwerken met schoonmaakmedewerkers en eigenhandig mensen en obstakels ontwijken. Meer productiviteit en een hogere hygiënestandaard. Schoonmaakrobots zijn de toekomst van de schoonmaak.

Autonome opzit-schrobzuigmachines T7AMR en T380AMR

Tennant biedt 2 autonome opzit-schrobzuigmachines: de T7AMR en T380AMR. Ze zijn eenvoudig in gebruik met duidelijke bedieningselementen en geprogrammeerde routes. Ondersteuning en training vanuit Tennant zorgt ervoor dat elke medewerker snel aan de slag kan. Het vervangen van slijtageonderdelen zoals de borstels wordt gemakkelijk met de Insta-Click technologie van Tennant.

Duurzaam ondernemen met schoonmaakrobots

Als je duurzaam wilt schoonmaken kies je voor de autonome schrobzuigmachines van Tennant. Terwijl de schoonmaakrobot van Tennant het eentonige en zware werk van vloeren reinigen overneemt, heeft de schoonmaakmedewerker tijd voor extra taken waar de robot niet toe in staat is. Het resultaat is minder fysieke belasting en ergonomische klachten voor de medewerker en een betere schoonmaakkwaliteit. Ook zorgen de T7AMR en T380AMR voor minder water- en chemieverbruik door de ec-H2O NanoClean technologie. Zo besparen de schoonmaakrobots kosten én verminderen ze de impact van schoonmaken op het milieu.  

Veilige en gezonde werkomgeving door schoonmaakrobots

De geavanceerde besturingssoftware BrainOS en de vele sensoren voorkomen ongelukken doordat de schoonmaakrobots remmen of uitwijken in zelfs de meest complexe situaties. Optimale wateropvang zorgt voor een droge vloer. Dit vermindert het risico op uitglijden en vallen van bezoekers. 

Innovatief imago

De schoonmaakrobots van Tennant geven een moderne, innovatieve uitstraling aan elk gebouw en elke omgeving waar ze worden ingezet. Daarnaast zorgen ze voor hogere kwaliteit van schoonmaak wat het imago ook ten goede komt. Een brandschoon gebouw met zelfrijdende schoonmaakrobots klinkt als toekomstmuziek, maar met de T7AMR en de T380AMR van Tennant kan dit morgen al werkelijkheid zijn.

Informatie schoonmaakrobot Tennant

Ben je geïnteresseerd in de schoonmaakrobots van Tennant? De schoonmaakrobot specialisten van Groveko gaan graag met je in gesprek. Bel of mail ons of laat je gegevens achter. Wij bellen je snel terug.

 

Meer weten over professionele schoonmaakrobots?

Ben je benieuwd naar de kansen die schoonmaakrobots jouw organisatie kunnen bieden? Op www.groveko.nl/robots vind je meer informatie over professionele schoonmaakrobots, de businesscase en de financiële opties.