Gratis testmaand Tana Professional producten

We nodigen u uit om gratis één maand lang schoonmaakmiddelen van Tana Professional te gebruiken, zodat u zelf het verschil kunt ervaren met uw huidige producten. Deze gratis testmaand wordt u aangeboden door Tana Professional en Groveko B.V.

Duurzaam en verantwoord schoonmaken

Zowel bij Groveko B.V. als bij Tana Professional (onderdeel van Werner & Mertz) staat duurzaamheid op nummer één en is verantwoord schoonmaken vanzelfsprekend. Reinigingsmiddelen van Tana Professional zijn dan ook een goed milieuvriendelijk alternatief voor uw huidige schoonmaakmiddelen. Met onze gratis testmaand krijgt u de kans om het zelf te ervaren!

Schrijf u in voor de gratis testmaand

Hieronder kunt u uzelf inschrijven voor onze gratis testmaand. Het werkt heel eenvoudig. U vult uw gegevens in en ontvangt van ons een bevestigingsmail van uw inschrijving. Vervolgens komen wij bij u langs om een test-object te inventariseren. Na inventarisatie brengen we advies uit en gaan we een maand lang bij u testen met gratis producten van Tana Professional. Na deze maand evalueren samen het resultaat.

Schrijf u dus nu in om een maandlang gratis gebruik te maken van onderhouds- en reinigingsmiddelen van Tana Professional!

Vul a.u.b. de volgende bedrijfsgegevens in:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Over Tana Professional

Tana Professional is een dochteronderneming van Werner & Mertz en gespecialiseerd in milieubewuste schoonmaak. Wij ontwikkelen reinigingsmiddelen en –producten voor optimale hygiëne in grootkeukens, ziekenhuizen, toiletvoorzieningen en vloeren. Zowel in ons productieproces als onze producten is veel aandacht voor milieuvriendelijkheid. Eén voorbeeld is het cradle-to-cradle concept, waarbij we uitgaan van minimale tot geen belasting van mens en milieu.

Over Groveko B.V.

Groveko is groothandel en leverancier van diverse schoonmaakmiddelen, -artikelen en –machines. Tana Professional is één van de duurzame merken die Groveko in haar assortiment heeft. Groveko was één van de eerste leveranciers in Nederland en Europa die zich bezighield met duurzaam schoonmaken en heeft deze lijn daarna voortdurend doorgezet. Samenwerking met Tana Professional (Werner & Mertz) is dan een logisch gevolg.