Groveko Ede

Reparatie, onderhoud en technische service

Voor het onderhoud en eventuele reparaties aan uw schrobmachines en doseersystemen, kunt u rekenen op de inzet van onze vakkundige servicemonteurs. Tevens zorgen zij voor de uitvoering van de afgesproken servicebeurten. Op de thuisbasis beschikken zij over een modern ingerichte werkplaats voor de grotere reparaties en revisies, en een onderdelenmagazijn waar wij de meest voorkomende  onderdelen op voorraad houden. Voor kleine reparaties kunt u dagelijks terecht aan de balie, waar wij proberen zo snel mogelijk de storing te verhelpen, terwijl u even rustig rondkijkt in onze showroom en een kop koffie drinkt.

Garantie & Onderhoud

Op alle schrobmachines, veegmachines en boenmachines wordt standaard 1 jaar  fabrieksgarantie verleend. Tevens kunt u bij Groveko b.v. een onderhoudscontract afsluiten voor uw nieuw aangeschafte schoonmaakmachines. Vooral voor de grote schrobmachines, veegmachines en opzitmachines, is dit aan te raden. Indien u hiervoor kiest kan in overleg de garantietermijn met 1 jaar worden verlengd.

Uitgebreid assortiment schrobmachines, veegmachines, etc.

Kijkt u voor alle soorten schrobmachines, veegmachines, eenschijfsmachines en alle specificaties etc. hiervan ook eens op: http://www.schoonmaakmachines-online.nl/ dat een onderdeel is van Groveko BV.