Wecoline Clean 'n easy

De gemaksoplossing voor uw schoonmaakprobleem

Meer informatie

Welkom bij Groveko

Alles voor de schoonmaak… en meer!

Altijd een passende schoonmaakoplossing voor u

Meer Informatie aanvragen

Motorscrubber

exclusief bij Groveko

Naar Motor Scrubber

Reparatie, onderhoud en technische service

Onze vakkundige servicemonteurs staan voor u klaar voor het onderhoud en eventuele reparaties aan uw schrobmachines en vaatwas doseersystemen. Zij beschikken, hiervoor, over een modern ingerichte werkplaats voor de grotere reparaties en revisies en over een onderdelenmagazijn waar wij de meest voorkomende onderdelen op voorraad hebben en houden. U kunt dagelijks terecht bij één van onze  filialen om eventueel een machine ter reparatie aan te bieden. Wij proberen zo snel mogelijk de storing te verhelpen en indien gewenst helpen wij u tijdelijk met een “leen” machine.

Voor vaatwas doseertechniek bent u bij Groveko aan het juiste adres, een team van gespecialiseerde monteurs staan 24/7 voor u klaar. Zij installeren graag één van onze geavanceerde vaatwassystemen, zuinig in gebruik en veilig voor mens en milieu. Heeft u onverhoopt een storing aan uw vaatwas doseersysteem van Groveko, neem dan contact ons op.

Benieuwd naar de schoonmaakmogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op!

Garantie & Onderhoud

Als onderdeel van onze service krijgt u bij Groveko standaard 1 jaar fabrieksgarantie op alle schrobmachines, veegmachines en boenmachines. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten voor uw nieuw aangeschafte schoonmaakmachines. Dit raden wij u vooral aan voor de grote schrobmachines, veegmachines en opzitmachines. Indien u een onderhoudscontract bij Groveko afsluit kan de garantietermijn, in overleg, met 1 jaar worden verlengd.

Uitgebreid assortiment schrobmachines, veegmachines, etc.

Kijkt u voor alle soorten schrobmachines, veegmachines, eenschijfsmachines en alle specificaties etc. hiervan ook eens op: http://www.schoonmaakmachines-online.nl/ dat een onderdeel is van Groveko.