Welkom bij Groveko

Alles voor de schoonmaak… en meer!

Altijd een passende schoonmaakoplossing voor u

Meer Informatie aanvragen

Reparatie, onderhoud en technische service

Onze vakkundige servicemonteurs staan voor u klaar voor het onderhoud en eventuele reparaties aan uw schrobmachines en vaatwas doseersystemen. Zij beschikken, hiervoor, over een modern ingerichte werkplaats voor de grotere reparaties en revisies en over een onderdelenmagazijn waar wij de meest voorkomende onderdelen op voorraad hebben en houden. U kunt dagelijks terecht bij één van onze  filialen om eventueel een machine ter reparatie aan te bieden. Wij proberen zo snel mogelijk de storing te verhelpen en indien gewenst helpen wij u tijdelijk met een “leen” machine.

Voor vaatwas doseertechniek bent u bij Groveko aan het juiste adres, een team van gespecialiseerde monteurs staan 24/7 voor u klaar. Zij installeren graag één van onze geavanceerde vaatwassystemen, zuinig in gebruik en veilig voor mens en milieu. Heeft u onverhoopt een storing aan uw vaatwas doseersysteem van Groveko, neem dan contact ons op.

Groveko service aan reinigingsmachines en stofzuigers.

Bij Groveko hebben er voor gekozen om de service en de eventuele reparaties aan de schoonmaakmachines uit te laten voeren door professionals. Door de samenwerking met onze Partners Kärcher en ICE Benelux zijn wij in staat om u als klant de beste service te verlenen. Immers, deze 2 Partners beschikken over een zeer uitgebreide service dienst met samen meer dan 20 service monteurs in Nederland. Voordeel voor u is dat wij daardoor in staat zijn om de service snel en vakkundig te kunnen uitvoeren. Als totaal  leverancier van uw middelen, materialen en machines mag u van Groveko verwachten dat wij alles voor u regelen. U meld u reparaties en zorgen dat er snel een gekwalificeerde monteur ter plaatse komt. Daarnaast plannen wij samen met onze Partners de service beurten in, afgestemd op uw wensen.

Door deze manier van samenwerken in de keten zijn wij ervan overtuigd dat wij u de beste service kunnen bieden, natuurlijk komt het nu dan voor dat u een monteur in Karcher of ICE in hun eigen bedrijfskleding en met hun eigen bedrijfswagen voor ziet komen rijden. Maar dan weet u nu wel dat dit klopt en dat zij, volledig op de hoogte zijn van de afspraken die wij als Groveko met u hebben gemaakt!

Benieuwd naar de schoonmaakmogelijkheden voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact op!

Garantie & Onderhoud

Als onderdeel van onze service krijgt u bij Groveko standaard 1 jaar fabrieksgarantie op alle schrobmachines, veegmachines en boenmachines. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een onderhoudscontract af te sluiten voor uw nieuw aangeschafte schoonmaakmachines. Dit raden wij u vooral aan voor de grote schrobmachines, veegmachines en opzitmachines. Indien u een onderhoudscontract bij Groveko afsluit kan de garantietermijn, in overleg, met 1 jaar worden verlengd.

Uitgebreid assortiment schrobmachines, veegmachines, etc.

Kijkt u voor alle soorten schrobmachines, veegmachines, eenschijfsmachines en alle specificaties etc. hiervan ook eens op: http://www.schoonmaakmachines-online.nl/ dat een onderdeel is van Groveko.