Schrobzuigrobot

Een schrobzuigrobot is een machine die volledig zelfstandig een vloeroppervlak schrobt en zuigt. Met name voor grote vloeroppervlakken blijkt dit een duurzame en efficiënte oplossing. De schrob zuig robot neemt de schoonmaakmedewerker eentonig en fysiek zwaar schrob- en zuigwerk uit handen, doet zijn werk veilig en zorgt voor een smetteloos resultaat.

Schrobzuigrobot als uitkomst voor de professionele schoonmaak

Een schrobzuigrobot is een waardevolle aanvulling op een schoonmaakteam. Fysiek belastend schrob- en zuigwerk neemt hij uit handen, waardoor de medewerker tijd heeft voor hoogwaardigere taken en persoonlijk contact. Of de robot nu in een lege of een dynamische ruimte zijn werk doet, dankzij intelligente navigatie en tal van sensoren stopt hij moeiteloos voor elke persoon of voorwerp op zijn route. De schrobzuigrobots van Groveko zijn van Gaussian Robotics, het absolute neusje van de zalm in schoonmaakrobotland. Met vestigingen in Shanghai en Singapore, een R&D team van meer dan 240 ingenieurs en een eigen productielocatie staat Gaussian Robotics garant voor innovatie en topkwaliteit.

Schrobzuigrobots zijn inzetbaar in:

 • Kantoren
 • Zorg
 • Onderwijs
 • Retail
 • Industrie
 • Openbare ruimtes
 • Luchthavens
 • Stations
 • Sportcomplexen
 • Stadions

“Wij besparen wekelijks 5 uur op het zware schrob- en zuigwerk. Deze tijd kan ons schoonmaakpersoneel nu inzetten voor specialistischer werk. Het resultaat is gemotiveerder, minder zwaar belast personeel en een schonere omgeving.”

Erik Geurtsen

Hoofd keuken & huishouding De Schutse

Compacte schrobzuigrobot: de Ecobot Scrubber 50

De Ecobot Scrubber 50 is een compacte schrobzuigrobot met een unieke borsteltechniek, intelligente navigatie en eenvoudige bediening. De schrob zuig robot reinigt hygiënisch en efficiënt en laadt zich vervolgens zelfstandig op. Hij leegt, spoelt en hervult de watertank eigenhandig en kan moeiteloos met deuren en liften communiceren. De Ecobot Scrubber 50 wordt met recht de nieuwe generatie schoonmaakrobot voor de professionele schoonmaak genoemd.

Schrobzuigrobot: de Ecobot Scrubber 75

De Ecobot Scrubber 75 is een schrobzuigrobot die zijn hand niet omdraait voor 3000 m2 per uur. State-of-the-art hardware en gepatenteerde software; de Ecobot Scrubber 75 het neusje van de zalm van de schoonmaakrobots. Deze schrobzuigrobot is ontworpen door de beste robot-ingenieurs ter wereld. Het 4-fasen waterfiltersysteem bespaart maandelijks 70% van het normale watergebruik én zorgt ervoor dat de Ecobot scrubber 75 maximaal 6 uur zelfstandig kan werken. Talrijke functionaliteiten zorgen voor optimale efficiëntie, duurzaamheid en een zeer interessante businesscase.

Voordelen schrobzuigrobot

 • Innovatieve oplossing voor grote vloeroppervlakken
 • Ondersteunt schoonmakers en minimaliseert zo ergonomische belasting
 • Eenvoudig te programmeren door het scannen van ruimtes
 • Zeer hoge hygiënestandaard
 • Veilig: geen menselijke fouten en ontwijkt voorbijgangers automatisch
 • Communiceert met Smart buildings
 • Schrobzuigrobots zijn volledig personaliseerbaar voor gewenste beleving
 • Rendabel voor oppervlakken vanaf 1.000 m2
 • Flexibele inzet op basis van all-in huurkoop met variabele contracttermijnen
 • Slim management door inzage in duidelijke dashboards en rapportages via de Cloud en het eenvoudig inplannen van taken

“Als gasten de robot zien rijden – met name in het hotel – dan draagt dit bij aan de beleving van een schone omgeving. Ik zie de robots als kwalitatieve toevoeging aan het schoonmaakteam. Medewerkers hebben meer tijd voor andere schoonmaaktaken. De omgeving wordt schoner en onze medewerkers worden fysiek minder zwaar belast. Op termijn zal dit resulteren in hogere personeelstevredenheid en dat is voor ons erg belangrijk.”

Ingrid Jorritsma

Housekeeping manager

Thermen

Kosten schrobzuigrobot

Wat kost de inzet van een professionele schrobzuigrobot? Groveko biedt  diverse financieringsopties bij onze schrobzuigrobots. De opties variëren van huur en lease tot aankoop. Je kunt de financiering kiezen die het beste bij jouw organisatie past. De schrobzuigrobot voorkomt uitval van medewerkers, maakt de inzet van personeel duurzaam inzetbaar en zorgt voor een financieel, duurzaam en maatschappelijk rendement.

 

Vraag vrijblijvend naar de kosten van de schrobzuigrobot

Service voor storingsvrij werken

De Ecobot schrobzuigrobots kennen zeer weinig downtime. Organisaties die onverhoopt met een storing kampen zijn slechts een telefoontje verwijderd van het serviceteam van Groveko. Onze robotspecialisten zijn snel ter plaatse om te zorgen dat de schrobzuigrobot binnen no time weer aan het werk is. Zorgeloos werken met een schrobzuigrobot.

Meer informatie?

Vrijblijvend meer informatie over hoe een schrobzuigrobot jouw schoonmaakteam kan ondersteunen? We komen graag met je in contact. Tijdens een oriënterend gesprek en een vrijblijvende demonstratie laten we je zien wat een schrobzuigrobot voor je kan betekenen. Onze robotsspecialisten weten precies hoe je schoonmaakrobots in jouw schoonmaak kan inzetten.

 

Neem contact met ons op