Kärcher schoonmaakrobot KIRA B 50

 

Kärcher heeft een innovatieve schoonmaakrobot ontwikkeld: de KIRA (Kärcher Intelligent Robotic Application) B 50. Met deze eigen schoonmaakrobot zet Kärcher een stap naar de toekomst. Zowel op grote als kleine oppervlakken biedt de KIRA uitstekende resultaten en maakt een betrouwbare en economische inzet mogelijk. 

Inzicht in data ✓

Automatische dosering ✓

Eenvoudige inzet ✓

Innovatief✓

Schoonmaakrobot KIRA B 50 van Kärcher

De KIRA B 50 schoonmaakrobot heeft als doel om goed samen te werken met de schoonmakers op de werkvloer. De Kärcher schoonmaakrobot heeft een slim sensorsysteem en een dockingstation. De robot KIRA is een veilig, maar ook gemakkelijk systeem om mee te werken. De bediening is simpel en 4 automatische reinigingsmodi maken de KIRA B 50 flexibel inzetbaar.

Ondersteun schoonmaakmakers en minimaliseer ergonomische belasting

Winnaar Amsterdam Innovation Award 2018

ijdens de Interclean in Amsterdam in 2018 heeft de KIRA B 50 in twee categorieën gewonnen. Dit waren de “Overall Winner” en “Category Winner” (categorie: Machines, accessoires, onderdelen). De Jury zei het volgende over de schoonmaakrobot van Kärcher: “Deze eerste zelfstandig werkende schoonmaakmachine biedt het complete plaatje. De KIRA B 50 brengt robotica binnen de schoonmaakindustrie op een hoger plan en rekent af met diverse beperkingen van soortgelijke machines”.

Eenvoudig

De KIRA B 50 vereenvoudigt het schoonmaken van de vloer. Hierdoor heeft jouw schoonmaakpersoneel meer tijd voor andere, minder intensieve en minder ergonomisch belastende schoonmaaktaken.

Duurzaam

De automatische dosering van schoonmaakmiddel is gunstig voor het milieu en verlaagt uiteindelijk de schoonmaakkosten.

Intelligent

Multisensorsysteem zorgt voor veiligheid voor de omgeving en betrouwbaarheid in elke situatie. Met dit systeem kan de KIRA B 50 personen en objecten detecteren en hierop reageren door ze te omzeilen of te stoppen.

Inzicht in prestaties

Kärcher Fleet, GPS tracking en live inzicht in de data zorgen voor een optimale analyse van de prestaties van de KIRA B 50. Meldingen en uitgebreide gegevens kunnen per sms naar een mobiele telefoon worden gestuurd.

Volledig autonoom

Het innovatieve KIRA docking station laadt de Li-Ion accu’s, vult schoon water bij, voert vuil water af en spoelt de vuilwatertank.

Docking station

Of je de schoonmaakrobot van Kärcher autonoom of handmatig wilt, voor elke situatie is de KIRA robot met het bijbehorende docking station de ideale oplossing.

Betere schoonmaakprestaties

De pre-sweep functie, zijborstels voor de randen en uitmuntende zuigprestaties leveren goede schoonmaakresultaten op.


Meer weten over de KIRA B 50 en andere schoonmaakrobots?

Ben je benieuwd naar de kansen die schoonmaakrobots jouw organisatie bieden? We helpen je graag. Bel ons op 0318 - 63 21 85 of mail ons naar info@groveko.nl. Hier vind je meer informatie over onze schoonmaakrobots, de succesverhalen en financiële opties.