onderhoud schoonmaakmachines

Onderhoud is behoud. Dat is de achterliggende gedachte van het Groveko Service Plan voor schoonmaakmachines. Investeert u in onderhoud van schoonmaakmachines, dan investeert u dus ook in de levensduur van uw machinevloot. Bovendien geeft een goed onderhouden schoonmaakmachine een veel beter reinigingsresultaat. Dus minder uitval én maximale schoonmaakprestaties!

Wij geloven in het belang van goed onderhoud en in de kostenbesparing die u ermee op termijn terugverdiend. Storingen en disfunctionaliteiten kunnen namelijk vaak al worden voorkomen door regelmatig onderhoud te plegen. We gaan graag verder in op de voordelen die ons Service Plan u te bieden heeft.

Hoe werkt het Groveko Service Plan?

Als voorbeeld nemen we een schrobzuigmachine. Stel u bent in het bezit van één of meerdere schrobzuigmachines ? Dan heeft u met ons Service Plan het voordeel van:

> Optimaal onderhoud van uw schoonmaakmachines
> Voorrang bij service aanvragen
> Response binnen 24 uur en afwikkeling binnen 2 werkdagen
> Gratis leenmachine bij langere uitval
> Geen voorrijkosten/arbeidsloon bij tussentijdse reparaties (alléén bij Smart, Pro en Full Service)
> 10% korting op onderdelen/slijtdelen (gratis onderdelen bij Full Service)
> Fleetkorting op service bij meerdere machines

En dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent en heeft u vooraf beter inzicht in uw onderhoudskosten.

Heeft u meerdere schoonmaakmachines, zoals bijvoorbeeld veegmachines of éénschijfsmachines in gebruik? Onze Customer Support afdeling rekent graag voor u uit wat uw onderhoudskosten zijn voor uw gehele machinevloot. Bij meerdere machines op één locatie ontvangt u zelfs een mooi volume voordeel.

Kies het onderhoudspakket dat bij u past

Het voordeel van het Groveko Service Plan is, dat u het pakket kunt kiezen dat het beste bij de inzet van uw schoonmaakmachines past. U kunt kiezen uit de onderhoudsabonnementen:

> ‘Light’ bij inzet <200 draaiuren per jaar
> ‘Small’ bij inzet tussen de 200 en 300 draaiuren per jaar
> ‘Pro’ bij inzet <300 draaiuren per jaar
> ‘Full Service’ bij inzet <300 draaiuren per jaar (inclusief gratis onderdelen/slijtdelen)

Bekijk ook de brochure van het Groveko Service Plan. Voor full-service contracten op machines met méér dan 300 draaiuren per jaar, kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling. Dit verlangt maatwerk berekening!onderhoud

Schoonmaakmachines huren

Het is ook mogelijk om bij ons een schoonmaakmachine te huren voor korte en langere periodes. Ons huur-assortiment is aan te raden als u tijdelijk wat extra capaciteit nodig heeft of als u niet in apparatuur wilt investeren. Ook bij de overbrugging van revisies of grote reparaties kan het huren van een schoonmaakmachine een slimme optie zijn.

Voor vragen over het Groveko Service Plan of het huren van onze schoonmaakmachines kunt u contact opnemen met één van onze verkoopmedewerkers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.