Vermop Scandic X

Een bijzondere innovatie op het gebied van schoonmaaksystemen komt van Vermop, die het Scandic X systeem ontwikkeld heeft. De Scandic X is zo bijzonder vanwege het gebruikersgemak van de bijgeleverde telescoopsteel. Naast de telescoopsteel is er ook een universeel koppelstuk en een toolbox meegeleverd. Door de aanschaf van een Scandic X systeem heeft u geen andere systemen meer nodig, aangezien het Scandic X systeem geschikt is voor zowel oppervlakte, vloer- als glasreiniging.

De telescoopsteel is op verschillende werkhoogtes te gebruiken. De standaard lengte is 80cm, maar de Scandic X is uit te schuiven tot 170 cm. Hierdoor kun je dus 170cm hoger dan normaal schoonmaken. Ingeschoven is de Scandic X eenvoudig op te bergen in de bijgeleverde toolbox. Een toets op de telescoopsteel zorgt ervoor dat het in- en uitschuiven van de steel gemakkelijk gedaan kan worden.

[tpvideo id=”3-2DYpF9B1Q” site=”youtube” autoplay=”0″ /]

Scandic X toolbox

De Scandic X toolbox is te op te bergen in de schoonmaakwagens van Vermop. De Equipe schoonmaakwagen is hiervoor uitermate geschikt. De toolbox wordt op de schoonmaakwagen bevestigd en is gemakkelijk weer los te halen. Het Equipe systeem van Vermop is ontwikkeld om veel schoonmaakmaterialen gemakkelijk mee te nemen. De schoonmaakwagen beschikt namelijk over flexibele bevestigingsmogelijkheden.

Dit is niet de enige schoonmaakinnovatie die het Scandic X systeem aantrekkelijk maakt. Het koppelstuk dat bijgeleverd wordt is namelijk te combineren met al uw bestaande materialen, ook van andere merken. Hierdoor kun u deze oudere materialen eerst opmaken, zodat u op een duurzame manier over kan schakelen naar het Scandic X systeem.

Veilig schoonmaken met Scandic X

Vermop Scandic XVoor schoonmaakmedewerkers is het van belang dat het systeem dat gebruikt wordt veilig is om te gebruiken. Het wordt door deze medewerkers vaak gewaardeerd dat er aan hun gemak en gezondheid gedacht wordt. Hierin vervult de Scandic X een belangrijke rol, door het wisselen van werkhoogtes te regulieren via de knop op de telescoopsteel.

Meestal moet hiervoor namelijk een draaiende beweging gemaakt worden op de telescoopsteel. Dit kan ontstekingsreacties veroorzaken bij de pols. In het ergste geval kan dit leiden tot het carpaal tunnel syndroom, een erkende aandoening binnen de schoonmaakbranche. Dit komt doordat gewrichten en spieren langdurig belast worden tijdens de werkzaamheden. Hier komt met de introductie van het Scandic X systeem een einde aan.

Door het gehele Scandic X systeem te combineren met een schoonmaakwagen heeft de medewerker altijd alles bij de hand om effectief en efficiënt schoon te maken. Als er tussendoor een niet geplande schoonmaakwerkzaamheid nodig is, heeft de medewerker alles bij zich om het snel schoon te krijgen.

Wilt u meer informatie over het Scandic X systeem of Vermop? Neem dan contact met ons op via de contactpagina

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.