ewepo uriwave urinoirmat

Het nieuwe gepatenteerde plasscherm van UriWave heeft twee keer zoveel actieve bestandsdelen in vergelijking met de meeste plasschermen. Hierdoor ruiken uw urinoirs frisser dan ooit.

Ewepo Uriwave plasschermDe nare luchtjes komen vaak door de ophoping van urinesteen, dit is een neerslagproduct uit urine wat uit kalk en verschillende soorten zouten bestaat. Urinesteen ruikt niet alleen vervelend, het kan ook voor verstoppingen zorgen als er niet juist wordt schoongemaakt. Verstoppingen kunt u tegengaan door tijdig schoon te maken. Dit kunt u doen met onze sanitair reinigers.

Slimme geuren

Ewepo UriWave plasschermDe plasschermen die UriWave levert zijn in verschillende geuren beschikbaar. Deze geuren zorgen niet alleen voor een zeer frisse geur in de ruimtes waar de urinoirs aanwezig zijn, maar ook in de ruimtes daar omheen. Daarnaast blijft de geur tenminste 30 dagen actief.

Het ontwerp is zo gemaakt dat de urine eenvoudig wegstroomt. Hiernaast blijft het urinoir goed zichtbaar, zodat u tijdig aanslag kunt herkennen. Op het scherm is ook een label aanwezig waarop u kunt aangeven wanneer u het plasscherm geplaatst heeft. Op deze manier weet u precies wanneer er 30 dagen voorbij zijn en kunt u het plasscherm tijdig vervangen.

Milieuvriendelijkheid

Het UriWave plasscherm is milieuvriendelijk ontworpen. De UriWave heeft een lage VOS waarde, wat staat voor Vluchtige Organische Stoffen. Dit zijn stoffen die gemakkelijk verdampen en hiermee gerelateerd worden aan verschillende milieuproblemen. Door de lage VOS waarde wordt de emissie van het product beperkt.

Hiernaast is de UriWave 100% recyclebaar, een belangrijk milieuvriendelijk aspect. Het plasscherm vervuilt de lucht niet met schadelijke stoffen, wat van belang is als het gaat om het parfum wat erin het plasscherm verwerkt zit. Zeker omdat er in de UriWave meer dan 30 keer zoveel parfum verwerkt zit dan traditionele producten. Zo blijft de frisse lucht gegarandeerd 30 dagen actief. De UriWave is niet oplosbaar in water en dus wordt het water dat afgevoerd wordt niet vervuild.

Wilt u meer informatie over de plasschermen van UriWave? Stel ons dan een vraag via onze contactpagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.