Sanitair reinigen, Groveko uw hygiëne partner

Een schoon toilet maakt een goede indruk op de bezoekers van het betreffende toilet. Groveko biedt een groot aantal sanitair reinigingsproducten waarmee u uw toilet en doucheruimten schoon en fris kunt houden. Voor het reinigen van de toiletpotten zijn er diverse reinigers zoals kalkverwijderlaars voor de periodieke toiletreiniging of Robson geconcentreerde sanitair reinigers voor de dagelijkse reiniging.

Naast reinigers zijn er natuurlijk ook toiletblokken en urineroosters verkrijgbaar om het toilet fris te houden tijdens en na het gebruik. Om de schoonmaker te beschermen kunt u kiezen uit een aantal types schoonmaakhandschoenen en veiligheidsbrillen.

Persoonlijke hygiëne voor toiletten en doucheruimte

Voor de hygiëne van de toiletbezoeker is het van belang om de handen goed te kunnen wassen. Met de zeepdispensers en handdoek dispensers van Kimberly Clark, Tork, Deb, Lotus of Ecostar bent u gegarandeerd van schone handen en een fris gevoel. Wilt u weten welke dispensers voor uw toiletten de beste oplossing bieden, klik hier voor een vrijblijvend advies.