Showroom Groveko West

Romac Leiden is onderdeel van Groveko

In maart 2014 fuseerde Romac in Leiden  met Groveko. Alle activiteiten van Romac bleven gewoon actief vanuit Leiden. Met de fusie profiteerde zowel Romac als Groveko van elkaars aanvullende assortiment en specialismen.

Om alle voordelen van een fusie zo goed mogelijk te kunnen benutten en krachtige uitstraling naar de markt te hebben, hebben wij besloten onder 1 naam verder te gaan: Groveko B.V. Klanten die gewend waren om op romac.nl producten te bestellen kunnen dit vanaf heden in onze shop doen. Ondertussen is Groveko Leiden opgeheven en worden haar klanten beleverd vanuit Ede, Zwolle, Goirle en Oss.

Vraag de inlogcode aan

Was u vaste klant bij Romac dan krijgt u korting. Vraag de inlogcode aan via info@groveko.nl. De korting wordt automatisch berekend nadat u bent ingelogd in onze webshop. Heeft u vragen of opmerkingen over de fusie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Voor informatie over onze producten kunt u contact opnemen met onze afdeling verkoop.

Groveko West

Flevoweg 9-C
2318 BZ Leiden

Telefoon 071 523 0870

E-mail: infowest@groveko.nl

 

Wat is Romac?

Voor klanten die Romac niet kennen, hieronder een stukje informatie over Romac (overgenomen uit de voormalige Romac website). Wanneer u het leest, begrijpt u meteen waarom Romac een perfecte aanvulling op Groveko is.

Romac Reinigingsmachines en Systemen, totaalleverancier voor de schoonmaak.

De specialist voor al uw de reinigingsmachines Romac is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van professionele (vloer)reinigingsmachines, zowel nieuw als occasions. Romac is dealer van de Italiaanse merken Fimap en Duster; deze fabrikanten maken deel uit van de Ruffo-groep waaronder ook de merken Comac en TMB vallen. Fimap is op dit moment het meest innoverende merk op de markt en de machines kenmerken zich door bijzondere prestaties, goede prijs-kwaliteitsverhoudingen en een zeer breed assortiment. Topmerken zoals Hako, Tennant, Powerboss, Windsor, Fimap, RCM, Numatic, Fimap, Nilfisk, zijn onderdeel van ons leveringsprogramma ‘occasions’.

Advies

Bovendien kunt u van ons een gedegen advies verwachten m.b.t. reinigings- en onderhoudstechniek. Een demonstratie op de werkplek zal u overtuigen van de kwaliteit en gebruiksvriendelijke eigenschappen van de machines uit ons assortiment. Weet u niet wat voor soort machine u nodig heeft? Onze machinewijzer helpt u een handje op weg. Romac reinigingsmachines is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en onderhouden van professionele reinigingsmachines; Wist u trouwens dat Romac Nederlands grootste specialist op het gebied van gereviseerde schoonmaakmachines? Onder de link occasions vindt u trouwens ook nieuwe machines welke wij (door groot in te kopen) voor zeer gunstige prijzen kunnen aanbieden, demo’s en uitloopmodellen!

Lease mogelijkheden schoonmaakmachines

Romac verzorgt ook financial of operational lease van uw schoonmaakmachines. Hieronder een greep uit de schoonmaakmachines die wij voor u hebben klaarstaan. veegzuigmachines, bedrijfsstofzuigers en waterzuigers, tapijtonderhoudsmachines, schrob- en boenmachines, telewash, telescopisch glasbewassingssystemen, combimachines veeg-schrob-zuig en schrobzuigautomaten.

Compleet pakket reinigingsmiddelen

Romac levert ook een compleet pakket reinigingsmiddelen en hulpmaterialen voor de professionele schoonmaak. (Ecolab, Vileda, Dirks ladders, Unger, Ettore, Johnson-Diversey, Pramol, Taski, Boco en RoFix). Al meer dan 15 jaar geven wij kennis en advies voor tijdbesparende schoonmaaksystemen, bestaande uit de nieuwste innovatieve reinigingsmiddelen en hulpmaterialen. Wij leveren dus alles voor de professionele schoonmaak! Geleverd tot in uw werkkast!