Tennant AMR schoonmaakrobots

De autonome schrobzuigrobots van Tennant, de T380AMR, T7AMR en T16AMR bundelen de betrouwbaarheid en kwaliteit van de schoonmaakmachines van Tennant met technologie van BrainOS. Het resultaat zijn een tweetal autonome schrobzuigmachines die veilig samenwerken met schoonmaakmedewerkers en eigenhandig mensen en obstakels ontwijken. Meer productiviteit en een hogere hygiënestandaard. Schoonmaakrobots zijn de toekomst van de schoonmaak.

Autonome opzit-schrobzuigmachines

Tennant biedt 3 autonome opzit-schrobzuigmachines: de T380AMR, T7AMR en T16AMR. Ze zijn eenvoudig in gebruik met duidelijke bedieningselementen en geprogrammeerde routes. Ondersteuning en training vanuit Tennant zorgt ervoor dat elke medewerker snel aan de slag kan. Het vervangen van slijtageonderdelen zoals de borstels wordt gemakkelijk met de Insta-Click technologie van Tennant.

Duurzaam ondernemen met schoonmaakrobots

Als je duurzaam wilt schoonmaken kies je voor de autonome schrobzuigmachines van Tennant. Terwijl de schoonmaakrobot van Tennant het eentonige en zware werk van vloeren reinigen overneemt, heeft de schoonmaakmedewerker tijd voor extra taken waar de robot niet toe in staat is. Het resultaat is minder fysieke belasting en ergonomische klachten voor de medewerker en een betere schoonmaakkwaliteit. Ook zorgen de T380AMR, T7AMR en T16AMR voor minder water- en chemieverbruik door de ec-H2O NanoClean technologie. Zo besparen de schoonmaakrobots kosten én verminderen ze de impact van schoonmaken op het milieu.

Technologie van Brain Corp

Brain Corp is het brein achter de autonome schrobzuigrobots van Tennant. De software, BrainOS, verwerkt de gegevens die door de sensoren wordt geregistreerd. Op basis hiervan worden beslissingen genomen die ervoor zorgen dat de robot efficiënt en veilig zijn werk kan doen. Hier zie je wat de geavanceerde technologie van Brain Corp biedt voor de processen in de schoonmaak:

Geavanceerde visie-gebaseerde kunstmatige intelligentie

  • Meerdere routes in drukke omgevingen
  • Adaptieve navigatie en vermijden van obstakels
  • Geoptimaliseerd voor veiligheid en betrouwbaarheid

Makkelijk en flexibel

  • Autonoom of handmatig inzetbaar
  • Eenvoudige installatie
  • Meteen klaar voor gebruik

Werken in de cloud

  • Ontvang rapportages en KPI’s waar en hoe je wilt
  • Communicatie met medewerkers
  • Uitbreiding van mogelijkheden door software updates

Veilige en gezonde werkomgeving door schoonmaakrobots

De geavanceerde besturingssoftware BrainOS en de vele sensoren voorkomen ongelukken doordat de schoonmaakrobots remmen of uitwijken in zelfs de meest complexe situaties. Optimale wateropvang zorgt voor een droge vloer. Dit vermindert het risico op uitglijden en vallen van bezoekers. 

Innovatief imago

De schoonmaakrobots van Tennant geven een moderne, innovatieve uitstraling aan elk gebouw en elke omgeving waar ze worden ingezet. Daarnaast zorgen ze voor hogere kwaliteit van schoonmaak wat het imago ook ten goede komt. Een brandschoon gebouw met zelfrijdende schoonmaakrobots klinkt als toekomstmuziek, maar met de T380AMR, de T7AMR en de T16AMR van Tennant kan dit morgen al werkelijkheid zijn.

Informatie schoonmaakrobot Tennant

Ben je geïnteresseerd in de schoonmaakrobots van Tennant? De schoonmaakrobot specialisten van Groveko gaan graag met je in gesprek. Bel of mail ons of laat je gegevens achter. Wij bellen je snel terug.

Meer weten over professionele schoonmaakrobots?

Ben je benieuwd naar de kansen die schoonmaakrobots jouw organisatie kunnen bieden? Op www.groveko.nl/robots vind je meer informatie over professionele schoonmaakrobots, de businesscase en de financiële opties.