Alles over de schoonmaakrobot

De schoonmaakrobot is sterk in opkomst in de schoonmaaksector. Groveko lanceerde dit jaar daarom een complete lijn, met een schoonmaakrobot voor elke ondergrond: stofzuigrobot Ecobot 40, schrobzuigrobots Ecobot 50 en Ecobot 75, veegrobot Ecobot 111 en de Phantas. Elke schoonmaakrobot in deze unieke lijn is ontwikkeld door het toonaangevende merk Gausium Robotics.

Vraag een gratis demo aan

 

 

Schoonmaakrobot

Een schoonmaakrobot rijdt en reinigt zelfstandig, laadt zichzelf op, leegt en hervult zijn tank eigenhandig en manoeuvreert moeiteloos om mensen en objecten heen. Innovatief, efficiënt en veilig. Optimaliseer de schoonmaakkwaliteit en neem je medewerkers belastende schoonmaaktaken uit handen met behulp van een schoonmaakrobot. Een smetteloos resultaat gegarandeerd.

Vraag brochure aan

 

Robots bij Thermen

Wie zich ’s ochtends in alle vroegte door een van de Thermen hotels en sauna’s begeeft, zou zomaar de nieuwste leden van het schoonmaakteam aan kunnen treffen: schoonmaakrobots. Ze stofzuigen en dweilen de vloer, terwijl medewerkers zich richten op andere schoonmaaktaken.

Housekeeping manager Ingrid Jorritsma: “Het resultaat is een schonere omgeving en minder zwaar belaste medewerkers. Dit draagt bij aan de beleving van onze gasten én zorgt voor meer personeelstevredenheid. En dat is voor ons erg belangrijk.”

Onze professionele schoonmaakrobots worden succesvol ingezet in:

Onze schoonmaakrobots, de Ecobots van Gausium Robotics, zijn het neusje van de zalm in schoonmaakrobotland. De Ecobot veeg-, stofzuig- en schrobzuigrobots worden wereldwijd succesvol ingezet in:

Zorg – Horeca – Retail – Logistiek – Onderwijs – Maakindustrie – Kantooromgevingen - Sportcomplexen

Gausium Robotics is één van de belangrijkste spelers in de markt professionele schoonmaakrobots. Met vestigingen in Shanghai en Singapore, een R&D team van meer dan 240 ingenieurs en een eigen productielocatie staat Gausium Robotics synoniem voor innovatie en topkwaliteit.

Voordelen van een schoonmaakrobot

  • Er is een schoonmaakrobot voor iedere vloer, binnen of buiten
  • Een professionele robot ondersteunt schoonmakers bij zware schoonmaaktaken en minimaliseert zo ergonomische belasting
  • Eenvoudig te programmeren door het scannen van ruimtes
  • Zeer hoge hygiënestandaard
  • Veilig: geen menselijke fouten en ontwijkt voorbijgangers automatisch
  • Communiceert met Smart buildings
  • Een schoonmaakrobot is volledig personaliseerbaar voor gewenste beleving
  • Rendabel voor oppervlakken vanaf 1.000 m2
  • Flexibele inzet op basis van all-in huurkoop met variabele contracttermijnen

Schoonmaakrobot: Ecobot van Gaussian Robotics

De Ecobot schoonmaakrobot van Gausium Robotics is het neusje van de zalm in schoonmaakrobotland. De Ecobot veeg-, stofzuig- en schrobzuigrobots worden wereldwijd succesvol ingezet in kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen, retaillocaties, industriële omgevingen, openbare ruimtes, luchthavens, stations en stadions. Gausium Robotics is één van de belangrijkste spelers in de markt. Met vestigingen in Shanghai en Singapore, een R&D team van meer dan 240 ingenieurs en een eigen productielocatie staat Gausium Robotics synoniem voor innovatie en topkwaliteit.

Samenwerken met een schoonmaakrobot

Hoe de schoonmaakrobot samenwerkt met schoonmakers

Schoonmaakrobots vervangen schoonmaakpersoneel niet, maar ondersteunen hen. Door zwaar, belastend zuig- en schrobwerk over te nemen bijvoorbeeld. De tijd die de medewerker hiermee bespaart kan hij inzetten voor hoogwaardige schoonmaaktaken, desinfectie en persoonlijk contact. Schoonmaken is en blijft mensenwerk. Hoe de urenverdeling tussen een schoonmaakrobot en medewerkers eruit ziet? Dat zie je in onderstaande weergave van de urenverdeling bij inzet van de Ecobot 50.

Schoonmaakrobot businesscase

Werken met een schoonmaakrobot heeft een interessante businesscase. We hebben al een rendabel aanbod wanneer je de Ecobot 40 slechts 1 uur per werkdag inzet. Het voorkomen van uitval van medewerkers, het duurzaam inzetbaar maken van medewerkers, o.a. op extra, hoogwaardige schoonmaaktaken en de kansen die schoonmaakrobots in nieuwe aanbestedingen bieden, zorgen voor een financieel, duurzaam en maatschappelijk rendement.

Contact met Groveko's robotspecialist

‘De schoonmaakrobot biedt kansen’

Meer weten over de schoonmaakrobot? Heb je vragen over een van onze schoonmaakrobots, service of techniek? Bij Groveko schakel je gemakkelijk en snel met onze Ecobot specialist. Neem contact op voor vrijblijvend advies en een slimme blik op jouw situatie. Of plan snel en eenvoudig een gratis demonstratie aan.

Vraag een demo aan

Eenvoudige schoonmaakrobot

Werken met een schoonmaakrobot ingewikkeld? Zeker niet. De schoonmaakrobots van Groveko zijn intuïtief en eenvoudig in gebruik. De robot heeft één handmatige gang langs de route nodig om de schoonmaakroute te leren. Dit levert je een kaart op die je zelf kunt aanpassen. Het duidelijke Cloud dashboard geeft je inzicht in de status en prestaties van jouw robot. De gegevens over de schoonmaak kun je overal inzien, aanpassen en verbeteren. De schoonmaakresultaten worden zo continu verbeterd. Data worden uiteraard op een veilige manier verwerkt en bewaard.

Veilig en flexibel

Bang dat een schoonmaakrobot met mensen botst? Geen zorgen, de schoonmaakrobot is heel veilig. Elke robot is voorzien van 2D en 3D LiDar (Laser Imaging Detection And Ranging), 3D camera’s en Ultrasonische sensoren. De combinatie met hoogwaardige software voorkomt ongelukken. Obstakels, mensen en zelfs glas worden op tijd gedetecteerd en ontweken. Na een stop of abnormale situatie herstelt een schoonmaakrobot zich automatisch zonder dat menselijk ingrijpen nodig is. Bovendien kan tot 4 cm van de muur af veilig worden schoongemaakt.

Duurzame schoonmaakrobot

Schoonmaakrobots zijn een zeer duurzame oplossing. Jouw schoonmaak wordt duurzamer en milieuvriendelijker, vanwege de perfecte dosering van chemie en door waterbesparing. De dosering van reinigingsmiddel is afhankelijk van de vervuiling van het oppervlak. De robot registreert dit en past de dosering hierop aan. Zo worden overdosering en onderdosering voorkomen. Het unieke waterfilter-systeem van de schoonmaakrobot Ecobot kan tot 70% water besparen. Dit is niet alleen goed voor de schoonmaakprestaties, maar ook voor het totale waterverbruik.

Innovatieve uitstraling schoonmaakrobot

De inzet van schoonmaakrobots draagt bij aan de uitstraling van jouw bedrijf. Voor innovatieve spelers reden om te kiezen voor dit technische hoogstandje.

Informatie over de schoonmaakrobot?

Is je interesse voor de schoonmaakrobot gewekt? Wil je weten welke kansen en besparingen schoonmaakrobots jouw schoonmaak bieden? We bespreken het graag met je in een vrijblijvend gesprek. Vraag naar de huur, koop en lease mogelijkheden. Neem contact met ons via de onderstaande knop of bel ons op 0318 - 63 21 85. Uiteraard kun je ook langskomen bij onze vestigingen in EdeOss en Zwolle.