Lionsbot schoonmaakrobots

De schoonmaakrobot Lionsbot wordt geproduceerd door de gelijknamige organisatie Lionsbot. Het bedrijf is gevestigd in Singapore en ontwikkelt en produceert schoonmaakrobots voor professionele omgevingen in commerciële, industriële en openbare ruimtes. Lionsbot streeft ernaar om de kennis van schoonmaak en robots te combineren om schoonmaak in het geheel naar een hoger niveau te tillen.

Lionsbots met interactie

De Lionsbot schoonmaakrobots maken niet alleen schoon, ze zorgen ook voor interactie met bezoekers. Met hun vriendelijke persoonlijkheid proberen de Lionsbot schoonmaakrobots jouw bezoekers op hun gemak te stellen.

Eenvoudig in gebruik

Met de app zijn de Lionsbots snel en gemakkelijk te bedienen, ook op afstand. Schoonmaakprogramma’s zijn vooraf geprogrammeerd. Als de schoonmaakrobots klaar zijn met hun ronde rijden ze naar hun dockingstation om daar op te laden en zich klaar te maken voor de volgende ronde.

Veiligheid schoonmaakrobot Lionsbot

Veiligheid is belangrijk bij het gebruik van autonome schoonmaakrobots. Daarom zijn de Lionsbots ontworpen met oog voor de veiligheid van mens en omgeving. De sensoren zorgen dat de Lionsbot registreert wat er om hem heen gebeurt en dat hij daarop kan anticiperen. Het fysieke ontwerp beperkt de schade in geval van contact of ongeluk.

Sneller werken door samen te werken

Door samen te werken zorgen de Lionsbots voor betere dekking en snellere schoonmaak. Ze delen de verkregen data en optimaliseren zo hun schoonmaakprestaties.

LionsOS

Het besturingssysteem LionsOS is cloud based en biedt toegang tot de robots op afstand met een app. Ook biedt Lionsbot 24/7 ondersteuning. Het dashboard biedt live updates van de robot. Daarnaast ontvang je rapporten over de prestaties waarmee je de schoonmaakresultaten kunt optimaliseren.

Informatie schoonmaakrobot Lionsbot

Ben je geïnteresseerd in de schoonmaakrobots van Lionsbot? De schoonmaakrobot specialisten van Groveko gaan graag met je in gesprek. Bel of mail ons of laat je gegevens achter. Wij bellen je snel terug.

 

(contactgegevens Groveko)

 

Meer weten over professionele schoonmaakrobots?

Ben je benieuwd naar de kansen die schoonmaakrobots jouw organisatie kunnen bieden? Op www.groveko.nl/robots vind je meer informatie over professionele schoonmaakrobots, de businesscase en de financiële opties.