Fybots schoonmaakrobots

Het Franse Fybots heeft een brede lijn aan schoonmaakrobots, desinfectierobots en bijbehorende dockingstations. De insteek van deze schoonmaakrobots is: vegen waar mogelijk en alleen schrobben indien nodig. Daarom ligt de focus van de schoonmaakrobots van Fybots op vegen en het afvoeren van afval. Schrobben komt daarna. De zwarte robots met oranje accenten passen met hun exclusieve en moderne uitstraling in elke omgeving.

Waarom schoonmaakrobots van Fybots

 • Beter voor schoonmaakmedewerkers door voorkomen van aanraking met afval en vuil en minder eentonige en zware schoonmaaktaken
 • Bespaart geld door efficiëntie
 • Verhoogt de productiviteit door sneller en beter schoon te maken, ook in de nacht
 • Innovatieve uitstraling voor je organisatie
 • Zet je bedrijf neer als innovatief en modern

Dockingstation schoonmaakrobots Fybots

De Fybots schoonmaakrobots bieden hoogwaardige technologie, kwaliteit, goede prestaties en efficiëntie. In combinatie met de dockingstations zijn ze volledig zelfstandig in hun schoonmaakwerk. Fy-dock is een uniek dockingstation dat de Fybots helpt vuil te lozen en de accu op te laden.

Slimme technologie Fybots schoonmaakrobots

Dankzij de slimme navigatietechnologie kan de omgeving snel door de schoonmaakrobot in kaart worden gebracht. Zelfs tijdens het schoonmaken passen de schoonmaakrobots van Fybots zijn aan de omgeving aan wanneer deze veranderr. Het Fy-der besturingssysteem is het intelligentste onderdeel van de machine. Het scant de omgeving continu met verschillende tools, zodat het op elke verandering kan reageren. Bovendien zorgt het voor een zo efficiënt mogelijke schoonmaak. Fy-Eight staat voor de 8 verschillende modi die kunnen worden ingezet voor een perfecte reiniging van de vloer, muren, hoeken en moeilijk toegankelijke gebieden. Fy-monitor is het dashboard waar je alle gegevens in realtime kunt zien, zelfs als je niet bij de schoonmaakrobot in de buurt bent. Met Wifi, GPRS of Bluetooth kun je verbinding maken en alle informatie inzien. Denk hierbij aan accuduur, huidige programmering en andere statistieken.

Waar kun je de Fybots schoonmaakrobots gebruiken?

 • Industriële omgevingen, zoals fabrieken en magazijnen
 • Supermarkten, warenhuizen en winkelcentra
 • Ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en laboratoria
 • Vervoerslocaties zoals vliegvelden en treinstations
 • Scholen, universiteiten en hogescholen
 • Kantoren
 • Hotels

Welke Fybots schoonmaakrobots zijn er?

Sweep XL & Sweep L

De veegrobots die tot 1200 m2 per uur kunnen schoonmaken en een batterij hebben voor 6 tot 12 uur vegen. De Sweep XL en de Sweep L hebben 26 ultrasound sensoren, 10 contact sensoren, 4 positiesensoren, een camera en slimme software waarmee onverwachte obstakels worden vermeden.

Disinfect XL en Disinfect S

Speciaal voor desinfectie zijn de Disinfect XL en de Disinfect S ontworpen. De ADS module (Airborne Decontamination of Surfaces) zorgt voor ontsmetting van oppervlakken met behulp van een droge mist die virussen, bacteriën en andere risico’s kan elimineren. Voldoet aan de hoge desinfectie eisen NF T 72-281.

Scrub XXL

De grote schrobzuigmachine Scrub XXL van Fybots is voor de omgevingen waar vegen alleen niet voldoende is. Met een accu die 6 tot 12 uur meegaat en een eigen dockingstation kan de Scrub XXL elke dag weer zelfstandig aan de slag.

 

Informatie schoonmaakrobot Fybots

Ben je geïnteresseerd in Fybots schoonmaakrobots? De schoonmaakrobot specialisten van Groveko gaan graag met je in gesprek. Bel of mail ons of laat je gegevens achter. Wij bellen je snel terug.

 

(contactgegevens Groveko)

Meer weten over professionele schoonmaakrobots?

Ben je benieuwd naar de kansen die schoonmaakrobots jouw organisatie kunnen bieden? Op www.groveko.nl/robots vind je meer informatie over professionele schoonmaakrobots, de businesscase en de financiële opties.