Kemaro K900 veegrobot

 

Over de K900

Revolutionaire technologie

Werknemers in de industrie staan voor de lastige opgave om onder drukke werktijd de werkvloer schoon te houden. Schoonmakers staan hier onder grote druk door grove vervuilingen als zand, hout en afval. Om het hen makkelijker te maken heeft Kemaro een nieuwe veegrobot bedacht speciaal voor de industrie. Maak kennis met de Kemaro K900.

Vraag een demo aan

 

Volledig autonome reiniging

Voor elk vuil

De Kemaro K900 is een expert in het vegen en opzuigen van grote vervuilingen. Hij scant voortdurend voor afval in jouw werkomgeving en pakt dit op zorgvuldige wijze aan. Dit alles zonder de behoefte van menselijk handelen. De veegmachine is namelijk uitgerust met de nieuwste LiDAR en 3D sensoren voor nauwkeurige omgevingsscans. Dit maakt dat er geen additioneel programmeren nodig is om hem werkzaam te maken op jouw werkvloer.

Mis geen enkele hoek

Gigantisch bereik

Dankzij zijn platte ontwerp kan de Kemaro K900 moeiteloos schoonmaken onder grote machines en uitrustingen. Ook slaat hij met zijn krachtige zijborstels en scherp draaivermogen geen hoekjes over. Zo ben je verzekerd van een optimaal bereik met deze autonome schoonmaakrobot. 

Snel inzetbaar

Makkelijk toepasbaar

Schoonmaakrobots waren nog nooit zo makkelijk inzetbaar. Met de K900 hoef je je geen zorgen te maken over het type vloer. Hij passeert met gemak elke vloer zonder deze te beschadigen. Ook kan hij zonder problemen hellingen tot wel 12% beklimmen. Zolang de veegrobot toegang heeft kan hij in meerdere ruimtes schoonmaken, tot wel 20,000 vierkante meter. 

Krachtpatser

Sterke machine

De Kemaro K900 blinkt op elk vlak uit in vermogen. Zo heeft de robot een verbluffend maximaal reinigingsvermogen van 1.000 vierkante meter per uur. Zijn Lithium-ion batterij heeft een maximale levensduur van 5 uur. Dat is kostbare werktijd die je anders uitbesteed aan personeel. Bovendien vraagt de robot niets van je gedurende deze 5 uur. Met een afvalcapaciteit van 35L kun je hem, afhankelijk van de hoeveelheid vuil, enkele beurten mee laten gaan zonder de container te legen. 

Constante prestaties

Onafhankelijk van de situatie

Veel robots zijn kwetsbaar tegen vloeistoffen als water. Anders dan andere robots heeft de Kemaro K900 een IP-54 waarde. Dit betekent dat de robot grotendeels bestendig is tegen water en dus ook in natte omgevingen kan schoonmaken. Je hoeft dus niet te bang zijn voor waterschade. 

Vraag een demo aan

 

Slimme robot

Overal inzage in prestaties

Met behulp van het Kemaro Cloud systeem heb je ten alle tijden inzage in de prestaties van de K900. Zo krijg je een melding als er een storing is of als de batterij bijna leeg is. Ook vind je op dit platform een uitgebreide kaart van jouw werkomgeving. Hier markeert hij de plekken waar hij niet bij kan en dus extra handelingen nodig zijn. Verder kun je met deze interactieve kaart aangeven waar je níet wil dat hij schoonmaakt als dit nodig is.