Ecobot Vacuum 40

De Ecobot Vacuum 40 is een volledig zelfstandige stofzuigrobot die schoonmaakmedewerkers zwaar fysiek stofzuigwerk uit handen neemt. De stofzuigrobot verwijdert hardnekkig stof en vuil van elke ondergrond zoals tapijt, laadt zichzelf eigenhandig op en is fluisterstil. Juist door het lage aantal dB is deze stofzuigrobot perfect inzetbaar voor de dagschoonmaak. Dit maakt hem geschikt voor veel omgevingen. Efficiëntie, grondige reiniging, intelligente navigatie en een zeer interessante businesscase.

 

Vraag brochure aan

USP's Schoonmaakrobot Ecobot Vacuum 40

Eenvoudig in gebruik

Werken met de Ecobot Vacuum 40 is heel simpel. De software is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief. De eerste keer in een nieuwe ruimte rijd je de stofzuigrobot handmatig over het te reinigen oppervlak. Zo brengt de Ecobot 40 de omgeving in kaart en slaat deze op. De slimme technologie van de Ecobot Vacuum 40 brengt ondertussen de omgeving in kaart en is daarna klaar om zelfstandig aan het werk te gaan. Ingewikkelde apps en programma’s zijn niet nodig. Duidelijke dashboards en schoonmaakrapportages geven snel inzicht in de prestaties en productiviteit van de schoonmaakrobot. Deze rapportages ontvang je via de mail of sms.

Grondige reiniging inclusief hoeken en randen

De Ecobot Vacuum 40 verwijdert stof en vuil moeiteloos. Dankzij het compacte formaat, de regelbare borsteldruk, instelbare zuigkracht en de zijborstels bereikt de schoonmaakrobot elke hoek en rand. Ook moeilijk te reinigen tapijt gaat de Ecobot Vacuum 40 moeiteloos te lijf.

Plan gratis demo

Samenwerken en hogere productiviteit

Schoonmaken is en blijft mensenwerk. De samenwerking tussen de Ecobot Vacuum 40 en de medewerker is de perfecte combinatie. Door zwaar, belastend zuig- en veegwerk over te nemen zal er meer aandacht zijn voor ergonomie, wat zal zorgen voor een lager ziekteverzuim. De tijd die de medewerker hiermee bespaart kan hij inzetten voor hoogwaardige schoonmaaktaken, desinfectie en persoonlijk contact. Samenwerking voor een grondige schoonmaak zonder ergonomische belasting.

Service voor storingsvrij werken

De Ecobots behoren tot de top van de markt en kennen zeer weinig downtime. Kamp je onverhoopt met een storing? Het serviceteam van Groveko is snel ter plaatse om te zorgen dat de schoonmaakrobot binnen no time weer aan het werk is.

Schoonmaakrobot Ecobot Vacuum 40

De kracht van onze Ecobots

  • Voor iedere vloer, binnen of buiten, de juiste innovatieve oplossing
  • Ondersteunt schoonmakers en minimaliseert zo ergonomische belasting
  • Eenvoudig te programmeren door het scannen van ruimtes
  • Zeer hoge hygiënestandaard
  • Veilig: geen menselijke fouten en ontwijkt voorbijgangers automatisch
  • Communiceert met Smart buildings
  • Schoonmaakrobots zijn volledig personaliseerbaar voor gewenste beleving
  • Rendabel voor oppervlakken vanaf 1.000 m2
  • Flexibele inzet op basis van all-in huurkoop met variabele contracttermijnen
  • Slim management door inzage in duidelijke dashboards en rapportages via de Cloud en het eenvoudig inplannen van taken.
Vraag brochure aan

Flexibele financiering

Wij bieden diverse financieringsopties bij onze schoonmaakrobots, variërend van huur en lease tot aankoop. Kies de financiering die het beste bij jouw organisatie past.  

Gausium Robotics

De Ecobot Vacuum 40 is ontwikkeld door het toonaangevende Gausium Robotics. De Ecobot veeg-, stofzuig- en schrobzuigrobots van Gausium Robotics worden wereldwijd succesvol ingezet in kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen, retaillocaties, industriële omgevingen, openbare ruimtes, luchthavens, stations en stadions. Gausium Robotics is één van de belangrijkste spelers in de markt schoonmaakrobots. Met vestigingen in Shanghai en Singapore, een R&D team van meer dan 240 ingenieurs en een eigen productielocatie staan ze synoniem voor innovatie en topkwaliteit.

Schoonmaakrobot Ecobot Vacuum 40

Technische details

Afmeting 700 (L)x 570 (B)x 875 (H)
Gewicht van de machine incl. Batterij 80 kg
Batterij gewicht 15 kg
Stofzak 12 L
Opvangbak grof vuil 2,5 L
Hepa filter Ja, klasse H
Schoonmaak breedte 720mm
Schoonmaak efficiëntie Tot 1200 m2/h 
Batterij Lithium ion LiFePO4
Vermogen batterij 40 Ah
Batterij voltage 24 Volt
Werktijd in bedrijf 3-18 uur
Laadtijd Max. 1 uur
Alleen stofwissen mogelijk Ja
Transport motor 300 Watt
Borstel motor 200 Watt
Borstel afmeting 400x70 mm
Rotatiesnelheid borstel (instelbaar) Max 1.500 RPM
Borstel motor zijborstels 25 Watt
Zijborstels afmeting 2x 100 mm
Zuigmotor 560 Watt
Maximum vacuüm druk 24 kPa
Maximum luchtsnelheid zuigmotor 2,08 m3/min
Geluid 55 tot 70 dB
Helling Maximaal 8 graden
Snelheid 0 tot 2 km/uur
Werkzaam bij een temperatuur van 0 tot 45 graden Celsius
Werkzaam in een luchtvochtigheid van 20 tot 75% RH
Opslag temperatuur ‐20 tot 45 graden Celsius
Automatisch oplaadstation Ja, optie

Gratis demo?

Is je belangstelling voor schoonmaakrobots gewekt? Wil je weten welke kansen en besparingen de inzet van robots jouw schoonmaak biedt? We bespreken het graag met je in een vrijblijvend gesprek. Vraag naar de huur, koop en lease mogelijkheden.

Plan gratis demo