Ecobot Scrubber 75 pro

Parkeergarages, magazijnen en industriële omgevingen zijn druk en en hebben vaak verontreinigingen zoals zand, vocht van buiten of chemische resten zoals olie en brandstof. Het zijn ook omgevingen waar veiligheid voorop staat omdat er zware voertuigen en machines rijden. De Ecobot Scrubber 75 pro is met de toevoeging van nieuwe systemen speciaal voor deze uitdagende omgevingen ontwikkeld.

Schoonmaakrobot Ecobot Scrubber 75 USP's

Vraag brochure aan

Verbeterde veiligheidsmaatregelen

De Ecobot 75 pro wordt ingezet in omgevingen waar zware voertuigen zoals heftruks en auto's rijden. De veiligheidssystemen zijn daarom uitgebreid. Zo is een zwaailicht toegevoegd voor verbeterde zichtbaarheid. aan de voorkant is een LED-licht geplaatst en aan de zijkanten een blauw projectielicht dat op de vloer schijnt.

De meest innovatieve toevoeging is de millimeter-golf radar. Dit systeem registreert hoe en met welke snelheid bewegende objecten zoals auto's zich verplaatsen. De kunstmatige intelligentie zorgt ervoor dat de Ecobot 75 pro vervolgens snel en veilig anticipeert.

Betere reiniging

Waar auto's, vrachtwagens en andere voertuigen komen, blijven onvermijdelijk vloeistoffen achter. Voor het schoonmaken en opruimen van deze vloeistoffen is de Ecobo5 75 pro uitgerust met een speciale diepte reinigingsmodule. Hiermee worden chemische vloeistoffen en vetten zonder probleem opgeruimd. Zo is de vloer schoon en veilig.

Efficiënt 24/7 aan het werk

De Ecobot Scrubber 75 pro reinigt 3000 m2 per uur. Het 4-fasen waterfiltersysteem bespaart maandelijks 70% van het normale watergebruik én zorgt ervoor dat de schoonmaakrobot 6 uur zelfstandig kan werken. Het opgezogen water wordt gefilterd en hergebruikt. Hierdoor is de machine compacter, kan hij grote oppervlaktes in één keer schrobben én is hij zuinig in water- en chemieverbruik.

De lithium accu van 240 Ah zorgt er op zijn beurt voor dat 6 uur schoonmaken ook wordt gehaald. De schoonmaakrobot is zeer eenvoudig en snel in onderhoud. Deze efficiëntie levert een besparing in tijd en geld op.

Met het eigen dockingstation kan de Ecobot 75 pro 24 uur per dag en 7 dagen in de week zonder tussenkomst van een medewerker aan het werk. Water en chemie worden automatisch ververst en de accu laadt op. Hierdoor is de Ecobot 75 pro de meest zelfstandige schoonmaakrobot op de markt.

 

Schoon tot in de hoeken en randen

De Ecobot Scrubber 75 pro is de eerste reinigingsrobot die zelfs de hoeken en randen van de vloer schoonmaakt. Dankzij het opzetborstelontwerp en de revolutionaire Turnado-technologie slaat de Scrubber 75 pro geen hoek of rand over. Uniek is de 360 graden draaibare borstelkop waardoor je erg makkelijk in kleine ruimtes kan draaien. Bovendien zorgt de verstelbare borsteldruk van tussen de 35-55 kg voor de optimale reiniging.

Samenwerken en hogere productiviteit

Schoonmaken is en blijft mensenwerk. De samenwerking tussen de Ecobot Scrubber 75 pro en de medewerker is de perfecte combinatie. Door zwaar, belastend zuig- en schrobwerk over te nemen bijvoorbeeld. De tijd die de medewerker hiermee bespaart kan hij inzetten voor hoogwaardige schoonmaaktaken, desinfectie en persoonlijk contact. Bovendien kan de Ecobot Scrubber 75 pro ook handmatig bediend worden.

Service voor storingsvrij werken

De Ecobots behoren tot de top van de markt en kennen zeer weinig downtime. Kamp je onverhoopt met een storing? Het serviceteam van Groveko is snel ter plaatse om te zorgen dat de schoonmaakrobot binnen no time weer aan het werk is.

Veiligheid en flexibiliteit

Er is geen kans op botsingen met mensen. De Ecobot Scrubber 75 pro is voorzien van 2D en 3D LiDar (Laser Imaging Detection And Ranging), 3D camera’s en Ultrasonische sensoren. De combinatie met hoogwaardige software voorkomt ongelukken. Obstakels, mensen en glas worden op tijd gedetecteerd en ontweken. Na een stop of abnormale situatie herstelt de robot zich automatisch zonder noodzaak voor menselijk ingrijpen. Bovendien kan tot 4 cm van de muur af veilig worden schoongemaakt.

De kracht van onze Ecobots

 • Voor bijna iedere vloer, binnen of buiten, de juiste innovatieve oplossing
 • Volledig zelfstandig 24/7 werken zonder tussenkomst van medewerkers
 • Ondersteunt schoonmakers en minimaliseert zo ergonomische belasting
 • Eenvoudig te programmeren door het scannen van ruimtes
 • Zeer hoge hygiënestandaard
 • Veilig: geen menselijke fouten en ontwijkt voorbijgangers automatisch
 • Communiceert met Smart buildings
 • Schoonmaakrobots zijn volledig personaliseerbaar voor gewenste beleving
 • Rendabel voor oppervlakken vanaf 1.000 m2
 • Flexibele inzet op basis van all-in huurkoop met variabele contracttermijnen
 • Slim management door inzage in duidelijke dashboards en rapportages via de Cloud en het eenvoudig inplannen van taken
Vraag brochure aan

Flexibele financiering

Wij bieden diverse financieringsopties bij onze schoonmaakrobots, variërend van huur en lease tot aankoop. Kies de financiering die het beste bij jouw organisatie past.  

Gausium Robotics

De Ecobot Scrubber 75 pro is ontwikkeld door het toonaangevende Gausium Robotics. De Ecobot veeg-, stofzuig- en schrobzuigrobots van Gausium Robotics worden wereldwijd succesvol ingezet in kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen, retaillocaties, industriële omgevingen, openbare ruimtes, luchthavens, stations en stadions. Gausium Robotics is één van de belangrijkste spelers in de markt schoonmaakrobots. Met vestigingen in Shanghai en Singapore, een R&D team van meer dan 240 ingenieurs en een eigen productielocatie staat Gausium Robotics synoniem voor innovatie en topkwaliteit.

Technische details

Afmeting 1.370 (L)x 962 (B)x 1.417 (H)
Gewicht van de machine incl. Batterij 450 kg (met lege watertank)
Minimum paseerbreedte 1,500 mm
Batterij gewicht 64 kg
Schoonwatertank 75 L
Vuilwatertank 50 L
Water filtering (hergebruik) Ja
Batterij Lithium ion
Batterij vermogen 240 Ah
Voltage 24 Volt
Werktijd in bedrijf Max. 6 uur
Laadtijd 3 uur
Maximum vermogen 2.000 Watt
Transport motor 400 Watt
Borstel motor 3x 150 Watt
Rotatiesnelheid borstel (instelbaar) Max 270 RPM
Zuigmotor 500 Watt
Maximum vacuüm druk 18.18 kPa
Schoonmaak breedte 750 mm
Schoonmaak efficiëntie Maximaal 3000 m2/uur
Snelheid 0 tot 4 km/uur
Borstel / Pad afmeting 3x 25cm (10 inch)
Borsteldruk 35 kg tot 55 kg
Geluid 55 tot 70 dB
Helling Maximaal 10 graden
Werkzaam bij een temperatuur van 0 tot 45 graden Celsius
Werkzaam in een luchtvochtigheid van 20% tot 75% RH
Opslag temperatuur (zonder water) ‐20 tot 45 graden Celsius
Opslag in vochtige ruimte 20% to 93 % RH
Veiligheidssysteem
 • Laser radar
 • Millimeter-golf radar
 • Diepte camera
 • Ultrasonic sensor
 • Electronische bumper strip
 • Wiel hoogte beveiliging
Automatisch oplaadstation Ja
Automatische werkstation Ja

Gratis demo?

Is je belangstelling voor schoonmaakrobots gewekt? Wil je weten welke kansen en besparingen de inzet van robots jouw schoonmaak biedt? We bespreken het graag met je in een vrijblijvend gesprek. Vraag naar de huur, koop en lease mogelijkheden.