wecoline clean n easy reinigingsdoeken

Duizenden professionele schoonmakers werken met de revolutionaire Wecoline schoonmaakmaterialen. Wecoline biedt u de beste producten, van non-woven reinigingsdoeken, moppen en bezems tot microvezel schoonmaakartikelen en zelfs een vloerpad app.

wecoline

Wecoline Clean ’n Easy Superior Single Use

Op de Interclean in Amsterdam introduceerde Wecoline de Clean ’n Easy Superior Single Use producten voor de schoonmaaksector. De demonstraties van het reinigen of desinfecteren met alleen water maakte indruk bij de bezoekers. U ervaart optimaal gemak door het gebruik van schone reinigingsdoeken in een handomdraai.

Zo easy werkt het

U haalt de non-woven of droge microvezel doek uit de Wecoline emmer en maakt de ruimte er eenvoudig mee schoon. Ook zijn er groene reinigingsdoeken ontwikkelt die uw ruimte effectief desinfecteren. Na gebruik van deze revolutionaire reinigingsdoeken deponeert u ze in de werkwagen. Ideaal voor elke schoonmaakbeurt!

De voordelen van Wecoline Clean ’n Easy zijn:

  • Altijd schone reinigingsdoeken
  • Kans op kruisbesmetting nihil
  • Bespaart tijd
  • Geen logistieke processen

wecoline easy superior single use

Wecoline bij Groveko

Bent u overtuigd van de vele voordelen van Wecoline? Bestel uw Wecoline schoonmaakmaterialen dan bij Groveko! Wij leveren veel producten van Wecoline. Heeft u vragen over dit merk of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, wij adviseren u graag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.