Maakt u nog steeds gebruik van zware 20-30 liter vaten voor uw vaat- en/of linnenwas? Vraagt u zich af of dit anders kan? Met meer oog voor het milieu en tegen een sterke concurrerende prijs?

Groveko biedt een compleet assortiment ergonomische, milieuvriendelijke en compacte systemen voor uw vaat- en linnenwas. Onze systemen garanderen een ergonomische en milieuvriendelijke werking. Bij alle systemen bieden wij u een compleet assortiment met een EU Ecolabel welke passend zijn binnen uw maatschappelijk verantwoordelijke onderneming.  Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non-food producten en diensten. Het keurmerk heeft het doel om duurzame productie en consumptie te stimuleren. Het EU Ecolabel is erkend door alle landen van de Europese Unie. Producten en diensten met het keurmerk zijn geproduceerd met een lagere milieubelasting van:

  • grondstoffen
  • energie
  • water
  • schadelijke stoffen
  • afval
  • verpakking

De producten van ons private label merk Ewepo zijn hoog geconcentreerd. Dit betekent een kleinere verpakking, minder verpakkingsmateriaal, lager in gewicht, lagere transportkosten en dus minder CO₂ uitstoot.

Onze producten zijn veilig in gebruik. Uw medewerkers komen niet meer in direct contact met de chemie vanwege de afgesloten verpakkingen. Naast veiligheid verzekert het Intence vaatwassysteem van Groveko een schoon en streeploos resultaat. Ook het gesloten Liquide vaatwasconcept bespaart u kosten en zijn eenvoudig te implementeren in bestaande of nieuwe HACCP-plannen.

Het Ewepo Ecodet doseersysteem is een volledig compact automatisch systeem voor uw linnenwas. Daarnaast is ons Ewepo Ecodos Easy doseersysteem ‘s werelds eerste intelligente en energie neutrale dispenser voor het eenvoudig en correct doseren van uw reinigingsmiddelen. De toepassing van deze slimme technologie leidt tot extra efficiënt gebruik van onze ecologische reinigingsmiddelen en textielwasmiddelen. Overdosering komt hierdoor niet meer voor.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit en kracht van onze innovatieve systemen en wasmiddelen. Daarom bieden wij u éénmalig een gratis proefplaatsing aan, inclusief gratis installatie en een maand lang gratis wasmiddelen afhankelijk van uw gekozen systeem.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.