Safe by Groveko

Hoe zorg je binnen voor een veilige omgeving voor iedereen? Hoe ga je besmettingen tegen? En hoe zorg je binnen voor schone lucht? Virussen, bacteriën, sporen en schimmels zijn onzichtbaar voor het blote oog en kunnen schadelijke gevolgen hebben. Zeker wanneer ze in hoge concentraties voorkomen. In kantoren, verzorgingstehuizen, scholen en andere gebouwen waar veel mensen komen doet dit probleem zich vaak voor. Dit komt meestal door gebrek aan of slechte kwaliteit van ventilatie en luchtzuivering.

De gevolgen zijn bekend. Besmettingen kunnen zich snel uitbreiden. Kwetsbare personen als patiënten en leerlingen lopen gevaar, maar ook medewerkers en bezoekers lopen risico. De Safe producten van Groveko kunnen besmettingen grotendeels voorkomen door een veilige gedesinfecteerde omgeving te bieden.

Vraag meer informatie aan

 

 Oplossingen

 

Safe Air staande unit

Safe Air luchtreiniger

Safe Air is een luchtreiniger die de lucht zuivert door middel van Uv-licht en natuurlijke processen. De technologie maakt virussen inactief en dood bacteriën en schimmels. Bovendien breekt het geuren, vluchtige organische stoffen en allergenen af. Wat overblijft is schone lucht en waterdamp. De Safe Air is beschikbaar voor koop van €1299,00 en voor huurkoop vanaf €1,79 per dag.

Meer informatie Safe Air luchtreiniger

 

 

Safe Blaster

Safe Blaster

De Safe Blaster desinfecteert ruimtes waar veel mensen komen op een veilige en snelle manier zonder residu achter te laten. Het werkt niet alleen sneller dan handmatige desinfectie, het is ook betrouwbaarder. De Safe Blaster beperkt de kans op besmetting van COVID-19 en andere SARS virussen, norovirus, MRSA en andere virussen, bacteriën en micro-organismen. Lees op de pagina van Safe Blaster meer over de werking en wat het voor jou kan doen.

Meer informatie Safe Blaster

 

Safe Mist

Een veilige werkplek is ontzettend belangrijk, maar het schoonmaken en desinfecteren van oppervlakken kost veel tijd. Zeker wanneer de doorstroom van klanten en medewerkers groot is, kan hygiëne een probleem worden. Met de draadloze Safe Mist ontsmet je in een paar seconden objecten zoals tafels en fitnessapparatuur. Virussen als Covid-19, bacteriën en schimmels worden gedood. Zo beperk je snel de kans op besmetting en biedt je klanten en medewerkers een veilige omgeving.

Meer informatie Safe Mist

 

Safe hands

Safe Hands handdesinfectie zuil

Handhygiëne is extreem belangrijk voor de veiligheid van medewerkers, gasten en bezoekers. Hoewel desinfectiezuilen hierbij kunnen helpen, is kwaliteit vaak niet voldoende. Dit heeft als gevolg deze zuilen niet goed werken, last hebben van storingen en verkeerde doseringen afgeven. Safe Hands is dé smart desinfectiezuil die gegarandeerd werkt zonder storingen. Bovendien krijg je korting als je jouw oude zuil inruilt.

Meer informatie Safe Hands