Fixed&Easy

Fixed en Easy Groveko

Als werkgever wil je je medewerkers een schone toiletomgeving bieden. Het zorgt voor meer werkplezier en meer gezondheid. Maar hoe zorg je dat de toilet- zeep- en handdoekdispensers altijd gevuld zijn? Hoe krijg je overal in het gebouw dezelfde dispenserlijn? En hoe weet je wat het kost? Fixed&Easy van Kimberly Clark geeft de mogelijkheid om op een eenvoudige manier alles te regelen voor elke toiletruimte voor een vaste prijs per medewerker.

Kies je uistraling

Het werkt als volgt. Je kiest de dispensers en inhoud die je in de toiletruimtes wilt hebben. Naast de toilet-, zeep- en handdoekdispensers kun je kiezen voor luchtverfrissers, toiletseat cleaners, afvalbakken en damesverbandcontainers. Allemaal van de hoge kwaliteit die Kimberly Clark biedt. De technische dienst van Groveko installeert dispensers die je hebt gekozen.

Geen omkijken meer naar

Wij zorgen ervoor dat je altijd voorraad hebt. Als officiële partner van het full service Fixed&Easy concept van Kimberly Clark neemt Groveko het volledige bestelproces, voorraadbeheer en het administratieve proces over. Vanaf dat moment hoef jij niet meer om te kijken naar jouw toiletruimtes. Geen zorgen meer over kosten, bestellingen of voorraad. Zo kan jij je concentreren op belangrijke taken. En dat voor één vast bedrag per medewerker.

Voordelen

Door de ervaring van Groveko en Kimberly Clark te combineren is jouw toiletruimte optimaal ingericht. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Uitstraling: Met één uitstraling op alle toiletten, frisse geuren en altijd voorraad maak je altijd een goede indruk.
  • Hygiëne: Goede zeep en handdoekjes vergroten de hygiëne en verminderen de kans op kruisbesmetting. Goed voor een gezonde werkomgeving.
  • Efficiënt: Hoe efficiënt is een toiletruimte? Samen met Groveko richt je elke toiletruimte optimaal in. We kijken naar het aantal bezoekers en stellen het verbruik hierop af. Zo ontstaat de perfecte balans tussen kosten en gebruikersgemak.
  • Duurzaamheid: Met de milieuvriendelijke vullingen draag jij je steentje bij aan een beter milieu. Ook helpen we je bij het verminderen van papierafval en ander verbruik.
  • Tevredenheid: Schone en mooie toiletruimtes maken de gebruiker blij. Want zeg nou zelf, wie wordt blij van een vies toilet?