Ecodet Compact wasmiddel

Een schone was. Hoe doe je dat wanneer je een hotel hebt met honderden bedden? Of als je vele cliënten hebt in een verzorgingstehuis waarvan de kleren elke week gewassen moeten worden? Onder- of overdosering en variërende wasmiddelen maken het uitdagend om altijd een schoon en betrouwbaar resultaat te krijgen. Met het intelligente doseersysteem Ecodet Compact is dit geen uitdaging meer. En dat met alleen milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

Data gestuurd

Ecodet compact is een data gestuurde dispenser die overdosering voorkomt. De data die wordt verzameld maakt het verbruik inzichtelijk. Hierdoor kun je makkelijk sturen op effectiviteit, kosten, milieuprestaties en hygiëne.

Hoog geconcentreerd

Het wasmiddel is hoog geconcentreerd. Hierdoor heb je minder wasmiddel nodig dan normaal én zijn de vullingen kleiner. Wel zo ergonomisch. Bovendien zorgen de kleine verpakkingen voor minder transport, afval en ruimte bij opslag. Door het design worden de vullingen volledig leeg gemaakt voor maximaal gebruik.

Installatie

Onze ervaren Technische dienst zorgt voor de installatie en onderhoud. Wij garanderen dan ook dat het altijd werkt. Jouw medewerkers krijgen daarnaast een training voor het gebruik.

Samen zorgen we voor het beste was resultaat. Zo hebben cliënten, klanten en medewerkers altijd een schone en frisse omgeving.