Telewash systemen voor optimale glasbewassing

Telewash systemen voor optimale glasbewassing

Telescopische glasbewassing is een specifiek vakgebied dat veiligheid en vakmanschap vereist én goede telewash systemen om tot een goed eindresultaat te komen. Het is bijzonder werk, waarbij het gebruik van kwalitatieve en ergonomische apparatuur erg belangrijk is. Daarom hebben wij bij Groveko verschillende telewash systemen van Facelift en Unger in ons assortiment.

 

Facelift telewash systemen en telescopische glazenwassystemen van Unger maken het vak van telescopische glasbewassing grondiger, gebruiksvriendelijker, milieuvriendelijker én veiliger. We leggen u natuurlijk graag uit waarom.

Facelift telewash systemen

Een goede glazenwasser is niet te herkennen aan de snelheid waarmee hij of zij werkt, maar aan zijn of haar reinigingsprestatie en veilige manier van werken. De mensen achter Facelift telewash systemen weten dat als geen ander. Om die reden hebben zij een gebruiksvriendelijk en zeer effectief telewash systeem op de markt gebracht genaamd Facelift. Dit systeem is modulair op te bouwen en kan zowel achter in uw bedrijfsbus als aanhanger worden geplaatst. Zelfvoorzienend in zuiver water voor zowel één als twee personen tegelijkertijd.

 

Facelift ook mobiele glasbewassingssystemen (trolleys) op de markt gebracht, waarmee men snoerloos en met osmose-water kan wassen op moeilijk bereikbare plekken. Dit mobiele telewash systeem werkt optimaal in combinatie met de Phoenix telescoopstelen.

Unger Nlite telescoopstelen

Ook onze Unger telescoopstelen zijn goed inzetbaar op de Facelift telewash systemen. Het merk Unger staat vooral bekend om zijn uiteenlopende assortiment in traditionele tools voor de glazenwasser (zoals bijvoorbeeld raamwissers). Maar de afgelopen jaren heeft Unger véél know-how opgebouwd in  glasbewassingssystemen en telescoopstelen. In het bijzonder het Unger Nlite steelsysteem, waarmee ramen kunnen worden gereinigd met zuiver water, zonder dat er chemische toevoegingen aan te pas komen. En dat is een stuk vriendelijker voor het milieu. Dit modulaire steelsysteem is in verschillende varianten verkrijgbaar:  Aluminium (tot 9 meter) , Glasvezel (tot 9 meter), Carbon (tot 13.65 meter), Himod carbon (tot 16 meter) en Ultra-Himod Carbon (tot 20 meter).

Meer informatie of advies?

Wilt u meer informatie over ons assortiment telewash systemen? Of wilt u advies over het telewash systeem dat het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op met één van onze verkoopmedewerkers. Zijn staan u graag te woord.