Samenwerking Groveko & Gausium Robotics

Samenwerking Groveko & Gausium Robotics

In verband met de ontstane onduidelijkheid over de Gausium Robotics & Taski aankondiging, welke alleen de landen Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en de US betreft, wil Groveko bevestigen dat zij dé partner zijn en blijven van Gausium Robotics in Nederland.

Bram Karels, Commercieel Directeur bij Groveko: “We zijn en blijven distribiteur in Nederland als het gaat om de robots van Gausium en kijken dan ook uit naar een langdurige samenwerking. Met de introductie van de Phantas en andere modellen versterken wij onze samenwerking. De duurzame inzetbaarheid en de bereikte efficiëntie zijn inmiddels succesvol ingezet bij tientallen relaties.”

 

Desmond Pan, Benelux manager bij Gausium Robotics zegt hierover het volgende: “Samen met Groveko hebben we een uitstekende service opgebouwd die volledig is afgestemd op de Nederlandse markt voor schoonmaakrobots. We hechten veel waarde aan de samenwerking met Groveko en zullen dan ook samen de uitdagingen in de Nederlandse schoonmaakbranche, zoals personeelstekorten, aangaan en de hygiëne standaard verhogen.”

 

Groveko en Gausium hechten veel waarde aan de samenwerking en voor de nabije toekomst kijken we uit naar de lancering van de Phantas.