Kunst kent geen beperking

Groveko huurt buitengewone kunst en ondersteunt daarmee kunstenaars en ateliers voor mensen met een beperking. Natuurlijk is het geweldig dat een kunstenaar trots is, vooral wanneer het werk geëxposeerd wordt. The Office Gallery kan met de inkomsten uit de verhuur ook kunstenaars trainen, excursies organiseren en educatiemiddelen ontwikkelen.

De ateliers voor kunstenaars met een verstandelijke beperking zijn vaak verbonden aan zorginstellingen. Het atelier is een dagbestedingsactiviteit, deelnemers worden begeleid door zorgprofessionals, al dan niet met een kunstacademie-achtergrond. Deze betrokken medewerkers hebben een groot zorg- en kunstenaarshart.

Kunst bij Groveko

Het is natuurlijk doodzonde als de kunst die in deze ateliers gemaakt wordt in een opslag beland. The Office Gallery treedt op als de sociale schakel tussen maatschappelijk betrokken ondernemingen en de ateliers. Ook bij Groveko verschijnen de kunstwerken via deze weg aan de muur.

The Office Gallery maakt voor ons een selectie van prachtige kunstwerken die bij ons in het interieur passen. Ze beschikken over een brede collectie schilderijen, tekeningen, zeefdrukken, fotografie, keramiek en ruimtelijke werken. Wij zijn helemaal weg van het initiatief. Elk jaar worden onze vestigingen in Ede, Zwolle, Oss en Goirle weer verrast met de mooiste werken. Het maakt ons trots dat deze talentvolle kunstenaars ondersteund worden door The Office Gallery. Wij leveren hier dan ook een bijdrage aan.

Trotse kunstenaars

The Office Gallery maakt de kunstwerken zichtbaar en dat is een win-win situatie. De kunstenaars zijn trots dat hun werk geëxposeerd wordt. De begeleiders zeker niet minder. Ondernemingen maken maatschappelijk ondernemen zichtbaar en met de huurinkomsten kunnen ateliers materialen aanschaffen en projecten ondersteunen.

Iedereen moet meedoen. Ook als je een beperking hebt. En dat is de juiste gedachte, hierdoor kunnen deze getalenteerde kunstenaars hun passie beoefenen en participeren in de arbeidsmarkt. Bent u geïnteresseerd in de werken van deze talentvolle kunstenaars? Bezoek dan de website van The Office Gallery.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.