Robson biologische schoonmaakproducten

ROBSON biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen

Robson reinigingsmiddelen biedt een pakket biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen van de hoogste kwaliteit voor de professionele schoonmaak waarbij bij de vervaardiging extra aandacht is besteed aan milieu en veiligheid. De ROBSON schoonmaakproducten voldoen dan ook aan alle nationale en internationale voorschriften als het gaat om veiligheid en milieu. Sinds 2007 biedt Robson ook een totale lijn met ecologische reinigingsmiddelen en biologische reinigingsproducten, die als hoogconcentraat zijn verpakt in handige flessen met doseersysteem.

Compleet pakket milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Groveko biedt het complete pakket Robson schoonmaakmiddelen aan. Van RVS reinigers tot sanitair reinigers of complete zuinige systemen voor de vaatwas.

Ga naar de website van Robson >

Robson Sanitaire benodigdheden, Onderhouds- en reinigingsmiddelen


Robson Interieur- reiniging Robson Interieur- reiniging Robson Sanitairreiniging Robson Sanitairreiniging Robson Vloerreiniging Robson Vloerreiniging Robson Vloeronderhoud Robson Vloeronderhoud Robson Specialistisch Robson Specialistisch
Robson Desinfectie Robson Desinfectie Robson Keukenreiniging, voedingsmiddelen industrie Keukenreiniging, voedingsmiddelen industrie Robson Industrie-, Speciaal- en Snelreinigers Robson Industrie-, Speciaal- en Snelreinigers Algemene Robson reinigingsartikelen Algemene Robson reinigingsartikelen Robson Zepen & handdesinfectie Robson Zepen & handdesinfectie
Overige Robson schoonmaakartikelen Overige Robson schoonmaakartikelen

Go Green met Robson!

Ecologische en biologische reinigingsmiddelen van Robson zijn het groene alternatief voor de reguliere schoonmaakproducten. De meeste ROBSON reinigingsmiddelen en schoonmaakproducten zijn zeer vooruitstrevend te noemen als het gaat om de biologische afbreekbaarheid. Van alle ROBSON schoonmaakmiddelen en reinigingsmiddelen zijn de veiligheidsbladen volgen EG richtlijn 91/155/EEG en NEN/ISO 11014-1 beschikbaar.

Veel ROBSON schoonmaakprodukten en schoonmaakmiddelen zijn ook leverbaar in een (kartonnen) cubitainer met een aftapkraantje, om de flessen na te vullen en zodoende de hoeveelheid verpakking te reduceren.

Groveko is importeur en distributeur van alle ROBSON schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen, ecologische reinigingsmiddelen en biologische schoonmaakproducten voor Nederland.

Robson biologische schoonmaakartikelen