Greenspeed microvezel

Greenspeed logo webGreenspeed® biedt een totaal en uniek schoonmaakconcept dat gebaseerd is op de microvezeltechnologie en op innovatieve en ergonomische hulpmaterialen. Op basis van dit concept zijn verschillende toepassingen ontwikkeld voor het schoonmaken van interieur, sanitair en vloeren.

De toepassingen worden met succes gebruikt door hotels, recreatieparken, schoonmaakbedrijven, gezondheidszorg en de thuiszorg. De focus ligt op duurzaam, milieubewust, veilig, makkelijk en efficiënt schoonmaken met een zeer schoon en hygiënisch reinigingsresultaat.

De historie van Greenspeed

MGS International B.V., opgericht in 1981 door Rinus Buijs, is gestart als agent/groothandel in schoonmaakmaterialen. In 1994 introduceerde MGS International als eerste in de Benelux de microvezel onder de naam Greenspeed®. Vanaf dat moment nam de microvezeltechniek een grote vlucht als een geweldige innovatie in de professionele schoonmaakbranche.

1 mei 2013 heeft Michel de Bruin MGS International overgenomen. De focus op het merk Greenspeed® heeft ertoe geleid dat ontwikkeling en productie de belangrijkste speerpunten van het bedrijf zijn geworden. Hierbij worden de producten via een nationaal en internationaal distributienetwerk aan de professionele schoonmaakbranche aangeboden.Greenspeed

Vooraanstaande positie in de internationale schoonmaakindustrie

Met alle opgedane ervaring en kennis kan MGS International B.V. met trots zeggen dat zij een uitgebalanceerd microvezel totaalconcept kunnen bieden. De vooraanstaande positie in de internationale schoonmaakindustrie danken zij aan de volgende componenten:

  • GREENSPEED Microvezelde hoge kwaliteit die Greenspeed® microvezel biedt;
  • het zeer uitgebreide en gespecialiseerde assortiment;
  • de servicegerichtheid, inzet en ambitie van alle medewerkers.

In onze webshop kunt u de Greenspeed® microvezel producten rechtstreeks in onze shop bestellen.

Vraag vrijblijvend informatie aan over dit merk >