Ecolab

ECOLAB

Het Ecolab assortiment biedt onovertroffen hygiëne oplossingen aan hotel-, industriële , institutionele- en zorgsectoren. Ecolab is een van de bekendste marktleiders met een zeer sterk aanbod in:

  • Vaatwassystemen
  • Schoonmaakproducten voor voedingsmiddelenindustrie (HACCP)
  • Algemene schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen

Als officiële handelspartner en distributeur van het gehele Ecolab assortiment bieden wij u tevens de mogelijkheid om deskundig advies in te winnen en zelfs assistentie bij het geven van trainingen en het opzetten van werkplannen voor uw bedrijf of instelling.

Vraag vrijblijvend informatie aan over dit merk >

Bestel uw Ecolab producten direct in onze webshop:

Ecolab Interieur- reiniging Ecolab Interieur- reiniging Ecolab Sanitairreiniging Ecolab Sanitairreiniging Ecolab Vloerreiniging Ecolab Vloerreiniging Ecolab Vloeronderhoud Ecolab Vloeronderhoud Ecolab Vaatwas Ecolab Vaatwas
Ecolab Wasmiddelen Ecolab WasmiddelenEcolab Desinfectie Ecolab Desinfectie Ecolab Keukenreiniging, voedingsmiddelen industrie Ecolab Keuken-reiniging, voedings-middelen industrieAlgemene Ecolab reinigingsartikelen Algemene Ecolab reinigingsartikelenOverige Ecolab producten Overige Ecolab producten
Ecolab Luchtverfrissers Ecolab Luchtverfrissers Ecolab Zepen & handdesinfectie Ecolab Zepen & handdesinfectie

Ecolab producten bij Groveko

Groveko B.V. biedt u alle producten en services van Ecolab. In ons overzichtelijke assortiment ziet u meteen dat de Ecolab artikelen van Groveko B.V. extra voordelig zijn. Als groot- en totaalleverancier van schoonmaakproducten leveren wij aan zowel grote als kleine organisaties. Onze service sluit hierdoor goed aan op ook uw specifieke behoeften. Indien gewenst geven wij ook gepast advies en informatie over deze interieur-, sanitair-, vloer-, (vaat)was- en keukenreinigers van Ecolab.

Ecolab op basis van uw behoeften

Wij bedienen onze klantenkring graag door het leveren van een prettige, betrokken service. Hierbij verliezen wij uw specifieke wensen en eisen nooit uit het oog. Ook uw situatie stellen wij ons graag voor, zodat wij weten welke (Ecolab) oplossingen passen bij het soort gebruik van uw sanitaire installaties, uw eisen aan de kostenbeheersing, de balans tussen prijs en comfort en wat de intervallen tussen schoonmaakbeurten zijn. Op basis hiervan adviseren wij u zodat uw (Ecolab) oplossingen perfect aansluiten op uw organisatie.