TANEX AZ 70 en 70C allesreinigers van Tana

TANEX AZ 70 en 70C allesreinigers van Tana

Tana heeft een nieuwe allesreiniger op de markt gebracht die nu al bij ons verkrijgbaar is, Tanex. De allesreiniger is bedoeld om grote oppervlakte te reinigen in bijvoorbeeld industriële panden, maar ook op plekken waar hygiëne een zeer belangrijke rol speelt. De allesreiniger heeft aanvankelijk twee soorten, de Tanex AZ 70 en de TANEX AZ 70 C, waarbij de AZ 70 C variant een vijfvoudig concentraat is van de regulieren AZ 70.

Schoonmaakkracht van Tanex

Binnen de schoonmaakbranche is genoeg ruimte voor innovatie. We komen vaak nieuwe producten tegen die echt iets toevoegen aan de schoonmaakwerkzaamheden. Tana, een onderdeel van Werner & Mertz, is met Tanex tot een nieuwe innovatie gekomen op het gebied van schoonmaakmiddelen. Werner & Mertz is het meest duurzame bedrijf in schoonmaakmiddelen. Innovatie is daarom een echte kracht van dit bedrijf. De TANEX AZ 70 van Tana en Werner & Mertz doet het op veel oppervlakken bijzonder goed. Het middel is prima geschikt voor de volgende oppervlakken:

 

  • Deuren
  • Kunststof oppervlakken
  • Glazen oppervlakken 
  • Tegels
  • Meubels in gelakt hout
  • Metalen oppervlakken

 

Wel moet er opgepast worden bij het gebruik van Tanex in de buurt van emulsie beschermde vloeren, niet verzegeld parket en textiel vloeren. Het wordt namelijk geadviseerd om de allesreiniger niet voor deze oppervlakken te gebruiken.

In de samenstelling van zowel de Tanex AZ 70 en de AZ 70 C zijn geen oplosmiddelen gebruikt, daarnaast heeft de allesreiniger een aangenaam parfum. Hierdoor zal de ruimte waar de allesreiniger gebruikt wordt naar afloop heerlijk fris ruiken en echt dat hygiënische gevoel versterken. Hiernaast is het ook goed om te weten dat deze allesreinigers mild zijn voor de huid, waardoor er geen irritatie ontstaat als het schoonmaakmiddel in aanraking komt met handen of armen.

Gebruik van Tanex AZ 70 & Tanex AZ 70 C

Belangrijk bij het gebruik van de twee allesreinigers is dat de gebruiker kan kiezen of hij het schoonmaakmiddel manueel of machinaal te gebruiken, zo is het gemakkelijk de allesreiniger per locatie op de beste manier in te zetten.

 

De twee soorten zijn verkrijgbaar in een aantal verschillende uitvoeringen qua inhoud. Zo kunt u bij ons flessen bestellen van 1, 2 en 5 liter, maar ook een ton van 200 liter. Afhankelijk van uw gebruik is er dus altijd een passende verpakking beschikbaar.

 

Tanex AZ 70 en AZ 70 C hebben een zeer krachtige emulgerende werking op olie en vetten. Ideaal is dat er voor veel schoonmaakwerkzaamheden maar kleine concentraties nodig zijn om tot een goede reiniging te komen. Op deze manier kunt u besparen op tijd en kosten. Naast deze mooie specificaties zijn de twee producten van Tana en Werner & Mertz ook milieuvriendelijk geproduceerd.

 

Bekijk onze webshop voor deze allesreinigers.