Groveko INTENCE vaatwassysteem

Groveko INTENCE vaatwassysteem

Door alle aandacht voor voedselveiligheid en HACCP is professionele schoonmaak een dagelijks onderdeel in iedere grootkeuken geworden. Dit kost vaak veel tijd en energie. Een efficiënt en tijdbesparend vaatwassysteem is daarom van groot belang.

Met het INTENCE vaatwassysteem van Ewepo introduceert Groveko een revolutionaire uitbreiding op haar totaalprogramma Hygiëne voor professionele grootkeukens.

 

INTENCE vaatwassysteem

Het INTENCE vaatwassysteem bestaat uit krachtige vaatwasmiddelen in een innovatief doseersysteem met datamanagement. Dit compacte systeem wordt aangesloten op uw vaatwasser, waardoor u verzekerd bent van een schone vaat.

Intence spoelmachine Intence spoelmachine

Hoe werkt het vaatwassysteem?

U plaatst eenvoudig de INTENCE vaatwasmiddelen in het vaatwassysteem. Omdat de middelen hoog geconcentreerd zijn, is een lage dosering voldoende. De dosering gaat uiterst nauwkeurig en automatisch. Een overdosering is te vermijden door de mogelijkheid om meerdere verschillende doseringen op elke dag van de week in te stellen. Dit zorgt voor een perfect resultaat voor elke vaat.

 

U komt niet in contact met chemie, het vaatwassysteem met datamanagement doet het werk voor u. In een duidelijk, overzichtelijk display ziet u in één oogopslag of de dosering correct is en of er storingen zijn geconstateerd. Wanneer u technische ondersteuning nodig heeft, kunt u altijd terecht bij de eigen Technische Dienst van Groveko.

 

De werking gaat geheel automatisch, wat u veel tijd en energie bespaart. Ook zijn zware vaatwasproducten op de werkvloer verleden tijd met het revolutionaire vaatwasprogramma van Ewepo.

INTENCE vaatwasmiddelen

INTENCE vaatwasmiddelen zorgen voor een schone, hygiënische en stralende vaat. Borden glanzen mooier dan ooit, bestek glimt zoals het hoort te glimmen en de glazen komen streeploos uit de vaatwasser. 

Vaatwasmiddel INTENCE

Ewepo vaatwasmiddel INTENCE is een professioneel vaatwasmiddel met een krachtige werking. Het verwijdert hardnekkig vuil als vet, eiwit en koffie- en theeaanslag in een handomdraai. Ewepo vaatwasmiddel is geurneutraal, bevat geen chloor, fosfaat, EDTA en NTA en is veilig in gebruik.

Naglansmiddel INTENCE

Ewepo Naglansmiddel INTENCE is een zeer hoog geconcentreerd naglansmiddel voor professionele vaatwas- en glazenspoelmachines. Door de hoge concentratie is minimale dosering al effectief.

 

Watervlekken zijn verleden tijd, met Ewepo naglansmiddel INTENCE bent u verzekerd van een stralend effect.

INTENCE vaatwassysteem bij Groveko

Groveko heeft een uitstekende naam op het gebied van producten en systemen voor professionele vaatwassers. Wilt u persoonlijk advies van één van de adviseurs? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.