De Numatic Henry stofzuiger is jarig!

10-06-2016

Numatic viert feest, de krachtige en duurzame Henry stofzuiger is 35 jaar geworden. Henry is met zijn vrolijke lach geliefd bij consumenten en professionele gebruikers. Numatic heeft dit jaar een verjaardagscadeau geproduceerd: een limited edition stofzuiger. Deze limited edition heeft de looks van vroeger en de techniek van nu.

De ontwikkeling van Henry

In 1981 werd Henry uitgevonden. In eerste instantie bestond Henry uit aangeleverde metalen en plastic componenten. Na 1990 veranderde dit door ontwikkelingen binnen Numatic. Numatic begon eigen faciliteiten te ontwikkelen waarmee zij kwalitatief betere en sterkere producten kon maken.

In 35 jaar is Henry doorontwikkeld tot een krachtige en duurzame stofzuiger die niet meer uit het huishouden en de professionele markt weg te denken is!

Henry stofzuigers

Henry stofzuigers kenmerken zich door:

  • Minder geluid
  • Gebruiksvriendelijker door langer snoer
  • Uniek mechanisch snoeroprolsysteem
  • Krachtige motor
  • Verbeterde filtratie
  • Duurzaam door laag wattage (Label A)

Henry limited edition

De limited edition van Henry heeft energielabel A en voldoet al aan de energie-eisen die per 1 september 2017 gelden. Deze editie verbruikt met 620 watt weinig energie, heeft een uitstekende zuigkracht, heeft een ketelinhoud van 9 liter en een werkbereik van 32 meter door het lange snoer.

Numatic International

Numatic International produceert duurzame huishoudelijke schoonmaakmaterialen, professionele schrobmachines, industriële schoonmaakmachines, eenschijfsmachines en onderhoudsmachines. Groveko is sterdealer en één van de grootste handelspartners van Numatic International in Nederland. Wilt u meer informatie over Numatic of de vrolijke stofzuigers? Neem dan contact met ons op.